Ders çalışmak için laptop önerisi

Bütçe
12000
Önerdiğiniz tablet 12 bin bütçesi olan birisi aldığı zaman, çöpe 6.6 bin TL atmak demek. Şu anda eli yüzü düzgün alınabilecek en ucuz tablet Huawei Matepad 11.5 ki onda da Google servisleri yok (bu bence büyük bir eksik) o da 9 bin lira. Attığınız kaleme zaten bir şey demeye gerek olduğunu düşünmüyorum.
12 bin bütçesi olan birisi 7 bin lirayı boşa çöpe atmak yerine gerekirse 250 TL bütçe esnetip S9 FE alması en mantıklı seçenek.

Eğer sözel yada eşit ağırlık istiyor ve 12. sınıf değilsen tablet yeterli olacaktır

Tablet alınacaksa da iPad dışı herhangi bir markaya yönelmeyin aksi taktirde 1-2 sene içerisinde donma veya kalem arızası görülüyor.

Üniversitede çoğunlukla not ile işlerin olduğu bir bölüm okunuyorsa laptop hiç bir işe yaramıyor. Kaldı ki Macbook dışında 16 - 17 saatlere varan batarya süresi sunan başka laptop yok. Bunlar arkadaş için önemli etkenler.

arkadaş laptopa 12k bütce vermis iken tablete 12k vereceğiniz sanmıyorum ama S9 Fan Editionda güzel bir cihaz

Herhangi bir tablet 10k üstü olmalı ki 9-10 saat şarj sunabilsin. İpad en düşük nesil 12’den başlıyor hocam

arkadaş laptopa 12k bütce vermis iken tablete 12k vereceğiniz sanmıyorum ama 29 Fan Editionda güzel bir cihaz
Varsayımlar üstünden ilerleyerek kötü bir tablet önermek gene de bence mantıklı değil. Arkadaş konuya cevap verse daha güzel tercih yapılabilir elbette.

Herhangi bir tablet 10k üstü olmalı ki 9-10 saat şarj sunabilsin. İpad en düşük nesil 12’den başlıyor hocam
Siz iPad'i kendinize zorunlu kılmışsınız gibi fakat iPad saçma bir cihaz bence. Oyun oynamak için biçilmiş kaftan buna lafım yok fakat ders işleri için çok gereksiz masraf. iPad - kalem - kılıf vesaire şu an minimum 22 - 23 bin lira civarlarına geliyor. Çok gereksiz. Bunun karşılığında 64 GB depolama ve 60 HZ ekran alıyorsunuz.

Eğer oyun oynama vs. gibi amaçlarınız hiç yok sadece ders odaklı gidecekseniz tablet daha mantıklı bence hocam. PDF'leri kitap gibi kalemle yazıp çizebilmek baya faydalı oluyor.
Oyun oynanmicak hocam sadece ders çalişmak için

Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim bütçede biraz artış yapabilirim onceliğim laptop sağlık bölümü okumak istiyorum derseniz tablet daha iyi ondanda önerilerinizi bekliyorum

Bu güzel duruyor almalı mıyım bunu sizce arkadaşlar?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…