Ders çalışmak için minimum fiyatlı laptop önerisi

hocam sadece vatan,medimarkt veya teknosadan olması lazım

evet
Gidip mi alcan yani mağazadan.
bu model alınır mı hocam

Gidip mi alcan yani mağazadan.
Asus Vivobook Go 15 7.Nesil Ryzen 3 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da yahut bu

ASUS iyi de Windows Home. Pro olsa daha iyi Home da çok kısıtlama oluyor gereksiz şeyleri kaaptamıyorsun PC donuyor pişman oldum ben tecrübe etttim. Bi de ethernet var mı göremedim onu.

Acer da olur bence home olur diyorsan. Ama ethernet var mı olmamasına razıysan ona göre al göremedim onu.

Ethernet önemli değil hocam.
Windows home ve pro bu kadar fark ediyor mu yada sonradan kendim güncellesem

Windows Home ve Pro bu kadar fark ediyor mu ya da sonradan kendim güncellesem.

İşte ben de Torrent'den indirip yükledim windwows 10 Pro'yu ama orijinalliği bozuluyor. Sonra Windows Update da sorun çıkıyor. Ama kullanıma bir etkisi olmadı kullanıyorum normal sen bilirsin.

Önerin için teşekkürler minimum 4yıl iyi performansta götürmesi lazım yeterli olur mu?

Öneri için sağolun hocam bu fiyat abaşka rakibi varmıdır?

Bu fiyata en iyisi bu, diğer önerilen modellerdeki işlemciler zayıf, eğer uzun süre kullanmak gibi bir amacın varsa N305 neyse de N100 gibi işlemcili laptoplara bulaşma 3 kat performans farkı var.

Windows home ve pro bu kadar fark ediyor mu yada sonradan kendim güncellesem

Windowslu laptoplara fazladan para vermeye gerek yok, Windowsu sitesinden ISO dosyasını indirip kuruyorsun bu kadar, etkinleştirmek için de piyasadan 20-30 liralık key alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…