ACER ASPIRE 3 A315 510P 39S1 INTEL I3 N305 İŞLEMCI 8GB RAM 256SSD UMA 15,6''FHD EKRAN W11HOME SILVER DIZÜSTÜ PC özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
ACER ASPIRE 3 A315 510P 39S1 INTEL I3 N305 İŞLEMCI 8GB RAM 256SSD UMA 15,6''FHD EKRAN W11HOME SILVER DIZÜSTÜ PC özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
ASUS iyi de Windows Home. Pro olsa daha iyi Home da çok kısıtlama oluyor gereksiz şeyleri kaaptamıyorsun PC donuyor pişman oldum ben tecrübe etttim. Bi de ethernet var mı göremedim onu.
ASUS iyi de Windows Home. Pro olsa daha iyi Home da çok kısıtlama oluyor gereksiz şeyleri kaaptamıyorsun PC donuyor pişman oldum ben tecrübe etttim. Bi de ethernet var mı göremedim onu.
Acer da olur bence home olur diyorsan. Ama ethernet var mı olmamasına razıysan ona göre al göremedim onu.
İşte ben de Torrent'den indirip yükledim windwows 10 Pro'yu ama orijinalliği bozuluyor. Sonra Windows Update da sorun çıkıyor. Ama kullanıma bir etkisi olmadı kullanıyorum normal sen bilirsin.
Bu fiyata en iyisi bu, diğer önerilen modellerdeki işlemciler zayıf, eğer uzun süre kullanmak gibi bir amacın varsa N305 neyse de N100 gibi işlemcili laptoplara bulaşma 3 kat performans farkı var.
Windowslu laptoplara fazladan para vermeye gerek yok, Windowsu sitesinden ISO dosyasını indirip kuruyorsun bu kadar, etkinleştirmek için de piyasadan 20-30 liralık key alırsın.