Ders çalışmak için tablet önerisi

Makaleler
3
Ders çalışabileceğim bir tablet arıyorum Apple telefon kullanıyorum ve AirPods'um var bu yüzden iPad almak istedim başta ama gene de size sormak istedim rahat çalışabilir miyim özellikleri nelerdir?(ders çalışmak için diğerlerinden öne çıkan özelliklerini kast ediyorum) kaçıncı nesil almam gerekiyor.
Apple yerine başka bir marka önerir misiniz?
Tableti bir kere alacağım ve bu işler için piyasadaki en iyisini almak istiyorum aldıktan sonra herhangi bir kasma elimi algılaması gibi problemler yaşamak istemiyorum.

Bence de ipad al. Bütçe ne bilmiyorum ama alacağın en kötü ipad +10 bin lira filan. Oda ipad 9.nesil

Apple kullanıyorsunuz Apple alın ekosisteminiz tamamlanır.

Ben şahsen Samsung S serisi kullanıyorum ve gayette memnunum. Apple ve Samsung zaten tablet işinde iyiler. Siz Apple kullandiginiz icin yanina Android almaktansa Apple almak daha mantikli olur.

Teknik ozellikleri cok bilmesem de kalem konusunda sanirsam Apple ekstra 3000₺ istiyor. Samsungta kalem yaninda ucretsiz geliyor.

Bütçe konusunda 50 falan olabilir bilmiyorum tableti beğenmeme bağlı biraz da IPad'lerin öne çıkan özelliği ne?
Bütçe yüksekse alacağın cihazdaki donanımdan ziyade yazılım kusursuzluğu devreye giriyor. Çünkü donanım hepsinde var hiçbirinin performansı üzmez. Ama en kusursuz yazılımda Apple da olduğu için bütçe yüksek ise alacağın cihaz her zaman Apple olmalı bence. + ekosistem.

Evet Apple yaklaşık 5K civarı bir şey istiyor sanırım M3 ya da M.2 alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…