Merhaba. Tekrar sınava hazırlanacağımdan tablet almak istiyorum. Kalemli olması tercihimdir. Ne çok pahalı ne çok ucuz olsun. 9-10 bin liraya kadar bütçem var buna uygun olarak bir tablet önerebilir misiniz?
Çok teşekkürler. S9 FE'yi internetten sipariş etmek mi daha mantıklı yoksa gidip mağazadan almak mı yani bilginiz varsa diye soruyorum aynı fiyata mı denk geliyor acaba?
Çok teşekkürler. S9 FE'yi internetten sipariş etmek mi daha mantıklı yoksa gidip mağazadan almak mı yani bilginiz varsa diye soruyorum aynı fiyata mı denk geliyor acaba?
Amazon.com.tr üzerinden, Amazon.com.tr satıcısından almalısınız. Tamamen güvenilirdir. Mağazada veya farklı yerlerde daha pahalıya satılıyor. Ancak 1 hafta önce 9,999₺'den satıp tüm stokları bitirdikleri için şuanda Amazon.com.tr satıcılı Samsung Galaxy Tab S9 FE ürünü satışta yok. Bir süre gelmesini bekleyip alabilirsiniz. Amazon uygulamasını telefonunuza indirin, arama kısmına bir önceki cümlede belirttiğim gibi ürünün tam adını yazın, eğer stok yenilenirse çıkıyor.
Eğer beklemek istemiyorsan, Resmi Samsung Türkiye Mağazası satıcısından 11,600₺'ye aynı ürünü satın alabilirsin veya Gümüş rengini Amazon.com.tr satıcısından indirimsiz fiyattan (11,300₺) alabilirsin.
Samsung Galaxy Tab S9 FE Tablet Gümüş 6 GB RAM, 128 GB Depolama (Samsung Türkiye Garantili) https://amzn.eu/d/0a1Em2Qy
Çok teşekkürler. S9 FE'yi internetten sipariş etmek mi daha mantıklı yoksa gidip mağazadan almak mı yani bilginiz varsa diye soruyorum aynı fiyata mı denk geliyor acaba