Ders çalışmak için tablet önerisi

e.ylul

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Tekrar sınava hazırlanacağımdan tablet almak istiyorum. Kalemli olması tercihimdir. Ne çok pahalı ne çok ucuz olsun. 9-10 bin liraya kadar bütçem var buna uygun olarak bir tablet önerebilir misiniz?

Samsung s9 fe alabilirsin klavyesiz bir kılıf alıp ders videosu güzelce izleyebiliyorsun kalemide gayet kaliteli

Samsung Tab S9 FE harici bir şey tercih etme o fiyata. Eğer daha büyük ekran ve daha güçlü istiyorsan, 14,000₺'ye Tab S9 FE Plus alabilirsin.

Samsung Tab S9 FE harici bir şey tercih etme o fiyata. Eğer daha büyük ekran ve daha güçlü istiyorsan, 14,000₺'ye Tab S9 FE Plus alabilirsin.
Çok teşekkürler. S9 FE'yi internetten sipariş etmek mi daha mantıklı yoksa gidip mağazadan almak mı yani bilginiz varsa diye soruyorum aynı fiyata mı denk geliyor acaba?

Çok teşekkürler. S9 FE'yi internetten sipariş etmek mi daha mantıklı yoksa gidip mağazadan almak mı yani bilginiz varsa diye soruyorum aynı fiyata mı denk geliyor acaba?

Benim tercihim Lenovo'nun tabletleri biz gidip mağazadan aldık bence internetten sipariş etme.

Bence de mağazadan al. Dolandırıcılık internette çok oluyor. Samsung tavsiyem bizde var bayağı iyi.

Amazon.com.tr üzerinden, Amazon.com.tr satıcısından almalısınız. Tamamen güvenilirdir. Mağazada veya farklı yerlerde daha pahalıya satılıyor. Ancak 1 hafta önce 9,999₺'den satıp tüm stokları bitirdikleri için şuanda Amazon.com.tr satıcılı Samsung Galaxy Tab S9 FE ürünü satışta yok. Bir süre gelmesini bekleyip alabilirsiniz. Amazon uygulamasını telefonunuza indirin, arama kısmına bir önceki cümlede belirttiğim gibi ürünün tam adını yazın, eğer stok yenilenirse çıkıyor.

Eğer beklemek istemiyorsan, Resmi Samsung Türkiye Mağazası satıcısından 11,600₺'ye aynı ürünü satın alabilirsin veya Gümüş rengini Amazon.com.tr satıcısından indirimsiz fiyattan (11,300₺) alabilirsin.

Samsung Galaxy Tab S9 FE Tablet Gümüş 6 GB RAM, 128 GB Depolama (Samsung Türkiye Garantili) https://amzn.eu/d/0a1Em2Qy

Çok teşekkürler. S9 FE'yi internetten sipariş etmek mi daha mantıklı yoksa gidip mağazadan almak mı yani bilginiz varsa diye soruyorum aynı fiyata mı denk geliyor acaba

amazondan satıcısı amazon olan bi yerden al ben amazondan aldım mağazalarda 4 bin lira daha yüksekti

Benim tercihim Lenovo'nun tabletleri biz gidip mağazadan aldık bence internetten sipariş etme.
Lenovo'ya bakmıştım bir tık pahalı gelmişti o an bütçem kafamda az bir miktardaydı ama ona da bakarım çok teşekkürler.

Lenovo'ya bakmıştım bir tık pahalı gelmişti o an bütçem kafamda az bir miktardaydı ama ona da bakarım çok teşekkürler.

Biz 2-3 ay önce 5K'ya aldık gayet memnunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…