Ders çalışmak için tablet önerisi

Megac

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi
Merhaba arkadaşlar. Kuzenim üniversite sınavlarına hazırlanıyor. Ekranı ikiye bölüp ders çalışmak için bir tablet almak istiyorum dedi. Benim de tabletler konusuna pek merakım yok açıkçası. Öneride bulunabilecek var mı? Fiyat aralığı 9K-12K arası.

Huawei Matepad ilgili kampanyadan yararlanarak alınabilir mi ?

Son düzenleme:
Huawei Matepad 11.5 öneririm. Yanına kalemi de alırsanız ders çalışmak için gayet ideal olacaktır. Ama Google servisleri bulunmuyor eğer Gbox ile uğraşamam derseniz Samsung S9 FE alabilirsiniz.

Huawei Matepad 11.5 öneririm. Yanına kalemi de alırsanız ders çalışmak için gayet ideal olacaktır. Ama Google servisleri bulunmuyor eğer Gbox ile uğraşamam derseniz Samsung S9 FE alabilirsiniz.
evet o google muhabbetinde çok kötü yorum var samsung orijinal kalemidir klavyesidir çok pahalı olabiliyor herhalde

Evet o Google muhabbetinde çok kötü yorum var Samsung orijinal kale midir klavyesidir çok pahalı olabiliyor herhalde.

Gbox ya da daha iyisi GApps kurmak çok zor bir şey değil.

evet o google muhabbetinde çok kötü yorum var samsung orijinal kalemidir klavyesidir çok pahalı olabiliyor herhalde
Hocam ben Matepad 11 kullanıyorum sorun yaşamadım uygulama konusunda. Fiyat sorun oluyorsa klavye almanıza gerek yok kalem birinci öncelik.

Hocam tablete neden klavye alıyorsunuz ki çok gerekliyse ileride güzel bir markadan alırsınız uyumlu bir klavye.

Hocam tablete neden klavye alıyorsunuz ki çok gerekliyse ileride güzel bir markadan alırsınız uyumlu bir klavye.
klavyesizinde indirim var sadece klavyeli versiyonda kalemi direkt bedavaya veriyorlar. Kendim kullanmayacağım için çocuk ne ister bilmiyorum. Ekranı ikiye bölüp bir tarafında ders izlerken diğer tarafında yazacağım dedi işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…