norent Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:24 #11 Sakuya Izayoi dedi: @norent telefonunuz da iPhone imiş. Yakışır bence size. Bilemedim yani. Genişletmek için tıkla... Bende kararsız kaldım ama sanırım yine iPad alacağım ya kalem olarak çizimle falan işim yok orijinal kalem almasam bir şey olur mu acaba?
Sakuya Izayoi dedi: @norent telefonunuz da iPhone imiş. Yakışır bence size. Bilemedim yani. Genişletmek için tıkla... Bende kararsız kaldım ama sanırım yine iPad alacağım ya kalem olarak çizimle falan işim yok orijinal kalem almasam bir şey olur mu acaba?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.580 Makaleler 5 Çözümler 274 Dün 18:38 #12 @norent Avuç içi algılama sorunu olabilir kullanırken.
norent Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:27 #13 Sakuya Izayoi dedi: @norent avuç içi algılama sorunu olabilir kullanırken. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bu kalemi buldum orijinal kalemleri gerçekten çok pahalı 4bin TL bu iş görür mü bayağı kişide satın almış.
Sakuya Izayoi dedi: @norent avuç içi algılama sorunu olabilir kullanırken. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bu kalemi buldum orijinal kalemleri gerçekten çok pahalı 4bin TL bu iş görür mü bayağı kişide satın almış.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.580 Makaleler 5 Çözümler 274 Dün 21:12 #14 @norent iPad'im yok. Ne desem yalan olur. Bunun için yeni bir konu açarsanız daha iyi olabilir.