Ders çalışmak için tablete alternatif var mı?

Deluxonik

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, 12. sınıf dil öğrencisiyim. 9 ve 10. sınıfta derslerde uyuduğum için konular yok. Ders çalışma kararı aldım, bilgisayar bağımlılığım olduğu için çalışamıyorum. Bilgisayar almak için para biriktiriyordum, tablet alırsam ekrandan olduğu için çalışabilirim bir heves getirebilir diye düşündüm lakin paramı çok uzun sürede biriktirdiğim için boş bir karar verip parayı çöpe de atmak istemiyorum. Tablet bir bilgisayar kadar donanımlı ve geniş olmadığı için almak istemiyorum aslında ama sınav senesi olduğu için de almak yararlı olabilir diye düşünüyorum. Tablete alternatif bir cihaz var mı ya da ne önerirsiniz böyle bir durumda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçene bağlı tabii ki ama iPad alırsan üniversitede de kullanabilirsin.

Açıkcası bende öyle bir ikilemde kalmıştım ben bilgisayar aldım ancak bilgisayarda oyalayıcı çok fazla şey olabiliyor sana tablet almanı öneririm

4gb li bi laptop al ekrankartsız zaten google dışında bir işle uğraşamazsın

Hocam eğer ki bir Android tablet alırsanız (güçlü olmali yine de pek şart değil) onun içine Windows yükleyebilirsiniz böylece dokunmatik bir Windows PC'niz olur.

4 GB'li bir laptop al ekrankartsız zaten Google dışında bir işle uğraşamazsın.

Ona vereceği para çöp olacak ama.

Hocam eğer ki bir Android tablet alırsanız (güçlü olmali yine de pek şart değil) onun içine Windows yükleyebilirsiniz böylece dokunmatik bir Windows PC'niz olur.

Ne işine yarayacak?

Ona vereceği para çöp olacak ama.

Ne işine yarayacak?
yani o noktada haklısın lakin pc de daha etkili kullanır ders ögelerini tablette video dışında birşey mümkün değil e kitap bakar en fazla

? arkadaş hem bilgisayara sahip olur ve windowsu dokunmatik hale getirip rahatça kullanabilir
her cihazda olan bir durum değil dokunmatik ekrana sahip olması gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…