Ders çalışmak için tablete alternatif var mı?

Kendim biriktirdim, ailemden harçlık almıyorum ancak 15-16k civarı biriktirebildim.

Nasıl oluyor? Rehber var mı?

YouTube'da var atayım hemen

Yani o noktada haklısın lakin PC de daha etkili kullanır ders ögelerini tablette video dışında bir şey mümkün değil e kitap bakar en fazla

Her cihazda olan bir durum değil dokunmatik ekrana sahip olması gerekir

Tablet oldugu için dokunmatik ekran? Videonun linki burada araştırırsanız bulursunuz belki daha kolaylarını
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube'da var atayım hemen

Tablet oldugu için dokunmatik ekran? Videonun linki burada araştırırsanız bulursunuz belki daha kolaylarını
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu yapmak için güçlü olmasına gerek yok, uzaktaki bir bilgisayara bağlanmış oluyoruz tablete kurmaktan ziyade.

Hocam bu işlerle uğraşmamanız tavsiyem kendi emeklerinizle biriktirdiğiniz paranızla bir tablet alacaksınız içinde Windows kuracaksınız Windows'un hangi özelliğinden yararlanacaksınız oyun falan açamaz tablet için optimize değil. YouTube'dan video izleyeceksiniz not tutacaksınız bunların hepsini Android de de yaparsınız hatta tablete kurduğunuz Windows'tan daha etkili yaparsınız.

Bunu yapmak için güçlü olmasına gerek yok, uzaktaki bir bilgisayara bağlanmış oluyoruz tablete kurmaktan ziyade.
hocam özür dilerim birde eğer bir pc alırsanız tableti ikinci ekran olarak kullanabilirsiniz buda baya elverişli olur olmadı birazcık daha para koyup windows yuklu pc alabilirsiniz yada en mantıklısı olan ipad yada huwaei yada samsung tablet almak

Oyun oynamamak için 4 GB RAM'li bilgisayar alırsanız neye yarayacak bilgisayar 2 tane sekme açacaksınız takılacak not tutmak için hiçbir işe yaramayacak

Benim düşüncem ya iyi bir PC alın ya da tablet alın diğer tablete Win yüklemekmiş düşük sistemli PC falan o işlere bulaşmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı