S Swordyyx Hectopat Satranç Şampiyonu Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 610 Çözümler 3 Yer İstanbul 2 Aralık 2023 #1 Merhaba. Ben ders çalışırken istesemde belirlediğim saate kadar telefonu açamamak istiyorum. Yani birnevi kilitlemek istiyorum. Bu mümkün mü?
Merhaba. Ben ders çalışırken istesemde belirlediğim saate kadar telefonu açamamak istiyorum. Yani birnevi kilitlemek istiyorum. Bu mümkün mü?
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 2 Aralık 2023 #2 Bu durumlarda kontrolün başkasında olması gerekiyor. Google Family Link öneririm, ailenizden birisi sizin yerinize bunu yapabilir. Google Family Link - Apps on Google Play Stay in the loop as your child explores on their compatible devices. play.google.com
Bu durumlarda kontrolün başkasında olması gerekiyor. Google Family Link öneririm, ailenizden birisi sizin yerinize bunu yapabilir. Google Family Link - Apps on Google Play Stay in the loop as your child explores on their compatible devices. play.google.com
HeldCApe Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #3 LessPhone Launcher bu tarz uygulamalar işinize yarayabilir sizi otomatik kısıtlaması adına denenebilir
LessPhone Launcher bu tarz uygulamalar işinize yarayabilir sizi otomatik kısıtlaması adına denenebilir
2 269184 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 2.542 Çözümler 7 2 Aralık 2023 #4 Telefonu kilitlemek yerine biraz ders biraz telefonla vakit geçirmeyi deneyebilirsin. Katı yöntemler performansını azaltacaktır.
Telefonu kilitlemek yerine biraz ders biraz telefonla vakit geçirmeyi deneyebilirsin. Katı yöntemler performansını azaltacaktır.
Marmelatseven Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 2 Aralık 2023 #5 Swordyyx dedi: Merhaba. Ben ders çalışırken istesem de belirlediğim saate kadar telefonu açamamak istiyorum. Yani bir nevi kilitlemek istiyorum. Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Olay sizde bitiyor irade koyup bakmamaniz lazım başka çaresi yok maalesef sizin koyacağınız her türlü engeli yine siz basit bir şekilde aşabilirsiniz.
Swordyyx dedi: Merhaba. Ben ders çalışırken istesem de belirlediğim saate kadar telefonu açamamak istiyorum. Yani bir nevi kilitlemek istiyorum. Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Olay sizde bitiyor irade koyup bakmamaniz lazım başka çaresi yok maalesef sizin koyacağınız her türlü engeli yine siz basit bir şekilde aşabilirsiniz.