Ders çalışmak için ve üstüne yazmak için kalem klavye destekli tablet önerisi

Szpital

Femtopat
Daha fazla  
Değerli hocalarım, laptop alacaktım lakin KPSS'ye hazırlanacağım için aklımı çeler oyun oynarım korkusuyla tablete yöneldim, bana fiyat performans tablet gerekiyor KPSS'ye hazırlanırken YouTube'da ders dinlemek canlı derslere katılmak 1-2 Instagram'da takılmak için SIM karta bile gerek yok sadece klavye ve kalem kullanabileyim üstünde yazı yazayım yeter. 1-2 sene idare etsin beni. Android falan orijinal olsun Huawei de yokmuş bu benim için sıkıntı mesela.
Bütçe 10 küsur bin.
Teşekkür ederim iyi ki varsınız.

Huawei Matepad 11.5 alabilirsiniz. Google uygulamalarını kullanmak için Gbox kullanılabilir. APK desteği bulunmakta eğer Gbox kullanmak istemezseniz. Zaten HarmonyOS, Android 11'in forku. Yanında klavyesi hediye geliyor, kalemini sonradan alabilirsiniz.
S9FE sizin için biçilmiş kaftan.
Açıkçası donanımsal özellikleri Huawei Matepad 11.5 kadar iyi değil. İşlemcilerin frekans ve çekirdek sayısı olarak aynı olsalar da, RAM ve Ekran olarak Huawei Matepad 11.5 daha iyi.

Sizin Huawei tabletiniz var mı?

Çok para verip gbox gibi emülatörler ile uğraşmaya razısınız yani.

Yazılımsal zorluğu, donanımsal eksikliğe göre tercih ederim. Yazılımsal sorunu maksimum 1 saat uğraşarak çözebilirsiniz. Donanım yetmemeye başladığında yeni cihaz almanız lazım, bu da bir işte saatlerce çalışmak anlamına geliyor Ondan dolayı Huawei öneriyorum. Zaten arkadaş Instagram'ı APK ile, YouTube'yi Browser veya Gbox üzerinden kullanabilir. Çok da uğraşılacak bir şey de olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…