AyaZx Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #1 closed.selim dedi: Bir şey alarak değil de onu yormadan ders çalışarak mutlu ettiğimi düşünüyorum Şaka bir yana bir şey almadım. Kendisinin hediyelerde gözü yok. Zaten genel olarak mutlu olmayı bilen birisi. Bir söz söyleyince bile mutlu oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ders çalışmak istiyorum ama çalışamıyorum, önerin var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2025
closed.selim dedi: Bir şey alarak değil de onu yormadan ders çalışarak mutlu ettiğimi düşünüyorum Şaka bir yana bir şey almadım. Kendisinin hediyelerde gözü yok. Zaten genel olarak mutlu olmayı bilen birisi. Bir söz söyleyince bile mutlu oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ders çalışmak istiyorum ama çalışamıyorum, önerin var mıdır?
closed.selim Centipat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 1.761 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer 26°14'53"N 71°16'23"W Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2025 #2 AyaZx dedi: Hocam ben ders çalışmak istiyorum ama çalışamıyorum, önerin var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu konuda konuşup ceza yemeyelim hocam. Yeni bir konu açarak beni etiketleyin sizin açtığınız konuda konuşmaya devam edelim. Moderatörler yazım kurallarına dahi dikkat ediyorken iyice terslerine gitmeyelim.
AyaZx dedi: Hocam ben ders çalışmak istiyorum ama çalışamıyorum, önerin var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu konuda konuşup ceza yemeyelim hocam. Yeni bir konu açarak beni etiketleyin sizin açtığınız konuda konuşmaya devam edelim. Moderatörler yazım kurallarına dahi dikkat ediyorken iyice terslerine gitmeyelim.