Ders çalışmak istiyorum ama çalışamıyorum

499604

Hectopat
Arkadaşla, TYT'ye çalışmam ve başlamam gerekiyor. İstiyorum da ama çalışamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Çaliştıkça kendine ödüllendire bilirsin

Arkadaşın da dediği gibi çalışarak. Çalıştığın ortamı değiştir, yanına al nescafe'yi başla çalışmaya. Ama şak diye 8 saat gibi girişme olaya. Yavaş yavaş. önerim 2 saatten başla. 2-3 günde bir saat artırımı yap ve devam et. Hedeflediğin saatte de güzel güzel çalışırsın. Artı olarak etrafın karmaşık olmasın. Sade, minimalist ve temiz bir düzenin olsun.

2020'de benimde canım istemedi çalışmadım. Üniversiteyide açıktan okuyorum veya okuyormuş gibi yapıyorum. İçinden ne geliyorsa öyle yap. Zorla güzellik olmaz. Herkes başarılı olacak diye bir kaide de yok. Yüksek puanla okuyan adam olacak diyede.

Arkadaşla, TYT'ye çalışmam ve başlamam gerekiyor. İstiyorum da ama çalışamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Aynı sorunu bende yaşıyorum dostum, bir ara bir çalışacak gibi olursun sonra geri gider hep aynı mesele, bundan önce nasıl çalıştıysan şimdi de çalışman lazım unutma önce plan yap ve ona göre devam ettir ödül sistemi falan kar etmez dişini sıkıp çalışman lazım.

Hocam benim hedefim yüksek ea'da ilk 20k istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…