m3sih Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #1 İyi sosyaller. Ders çalışmak ve arada oyun oynamak için bir iPad alacağım. İki model arasında kaldım. A16 mı almalıyım Air M3 mü?
İyi sosyaller. Ders çalışmak ve arada oyun oynamak için bir iPad alacağım. İki model arasında kaldım. A16 mı almalıyım Air M3 mü?
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.877 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #2 m3sih dedi: İyi sosyaller. Ders çalışmak ve arada oyun oynamak için bir iPad alacağım. İki model arasında kaldım. A16 mı almalıyım Air M3 mü? Genişletmek için tıkla... iPad zorunlu değilse bence diğer markalar daha mantıklı.
m3sih dedi: İyi sosyaller. Ders çalışmak ve arada oyun oynamak için bir iPad alacağım. İki model arasında kaldım. A16 mı almalıyım Air M3 mü? Genişletmek için tıkla... iPad zorunlu değilse bence diğer markalar daha mantıklı.
m3sih Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #3 alpermen dedi: iPad zorunlu değilse bence diğer markalar daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Apple ekosistem olduğu için iPad alacağım.
alpermen dedi: iPad zorunlu değilse bence diğer markalar daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Apple ekosistem olduğu için iPad alacağım.
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.877 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #4 m3sih dedi: Apple ekosistem olduğu için iPad alacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman A16 bence iyi olur.
m3sih dedi: Apple ekosistem olduğu için iPad alacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman A16 bence iyi olur.
m3sih Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #5 alpermen dedi: O zaman A16 bence iyi olur. Genişletmek için tıkla... Sağ olun fakat nedenini de belirtirseniz çok iyi olur fikir sahibi olmam açısından hocam.
alpermen dedi: O zaman A16 bence iyi olur. Genişletmek için tıkla... Sağ olun fakat nedenini de belirtirseniz çok iyi olur fikir sahibi olmam açısından hocam.
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.877 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #6 m3sih dedi: Sağ olun fakat nedenini de belirtirseniz çok iyi olur fikir sahibi olmam açısından hocam. Genişletmek için tıkla... Sadece hafif oyun ve ders içinse A16 fazlasıyla yeter M3 eğer ağır tasarım ağır oyun ya da ana cihaz olarak kullanacaksanız alınır.
m3sih dedi: Sağ olun fakat nedenini de belirtirseniz çok iyi olur fikir sahibi olmam açısından hocam. Genişletmek için tıkla... Sadece hafif oyun ve ders içinse A16 fazlasıyla yeter M3 eğer ağır tasarım ağır oyun ya da ana cihaz olarak kullanacaksanız alınır.
m3sih Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #7 alpermen dedi: Sadece hafif oyun ve ders içinse A16 fazlasıyla yeter M3 eğer ağır tasarım ağır oyun ya da ana cihaz olarak kullanacaksanız alınır. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. İyi akşamlar.
alpermen dedi: Sadece hafif oyun ve ders içinse A16 fazlasıyla yeter M3 eğer ağır tasarım ağır oyun ya da ana cihaz olarak kullanacaksanız alınır. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. İyi akşamlar.