egeans Yoctopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #1 Huawei MatePad 11.5 alacaktım, çok kötü yorumları var, iPad 9. nesil 2. el alabilirim, iPad de çok almak istemiyorum, ne önerirsiniz 9K'ya?
Huawei MatePad 11.5 alacaktım, çok kötü yorumları var, iPad 9. nesil 2. el alabilirim, iPad de çok almak istemiyorum, ne önerirsiniz 9K'ya?
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.532 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #2 Honor Pad 9 Tablet (8 GB / 128 GB) Honor Pad 9 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com MatePad 11.5 Google servisleri haric güzel diye düşünüyorum. Ne şikayeti var?
Honor Pad 9 Tablet (8 GB / 128 GB) Honor Pad 9 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com MatePad 11.5 Google servisleri haric güzel diye düşünüyorum. Ne şikayeti var?
blurice Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Çekirdek İşlemci Anakart 1 x Asus Prime B450M-K II 4400(OC)MHz mATX Anakart Bellek 2 x Team T-Force TUF Alliance 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ekran Kartı 1 x XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 XT Core 8GB GDDR6 128Bit Ekran Kartı SSD 1 x James Donkey JD512 512GB 3D Nand 2000/1500MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD Disk Kasa 1 x Frisby FC-9320G 600W 80+ Dahili Psu'lu Midi Tower Kasa Cinsiyet Erkek Meslek Student 12 Nisan 2025 #3 Ne gibi kötü yorum gördünüz ben hiç karşılaşmadım. Donanım olarak da güçlü duruyor alınabilecek en F/P tablet gibi
Ne gibi kötü yorum gördünüz ben hiç karşılaşmadım. Donanım olarak da güçlü duruyor alınabilecek en F/P tablet gibi
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #4 Öncelikle çok az daha koyarak Galaxy S9 FE'nin sıfırını alabilirsiniz bütçenizde de ikinci elini alabilirsiniz diyerek başlayayım; Honor Pad 9, Huawei MatePad 11.5 (2023), Lenovo Tab K11 TB330XUP olabilir diye düşünüyorum bütçede.
Öncelikle çok az daha koyarak Galaxy S9 FE'nin sıfırını alabilirsiniz bütçenizde de ikinci elini alabilirsiniz diyerek başlayayım; Honor Pad 9, Huawei MatePad 11.5 (2023), Lenovo Tab K11 TB330XUP olabilir diye düşünüyorum bütçede.
egeans Yoctopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #5 XPlasma dedi: Honor Pad 9 Tablet (8 GB / 128 GB) Honor Pad 9 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com MatePad 11.5 Google servisleri haric güzel diye düşünüyorum. Ne şikayeti var? Genişletmek için tıkla... çoğu kişi kapanmasından şikayetçi kapanıp bidaha açılmıyonuş servise vermen filan gerekiyormuş
XPlasma dedi: Honor Pad 9 Tablet (8 GB / 128 GB) Honor Pad 9 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com MatePad 11.5 Google servisleri haric güzel diye düşünüyorum. Ne şikayeti var? Genişletmek için tıkla... çoğu kişi kapanmasından şikayetçi kapanıp bidaha açılmıyonuş servise vermen filan gerekiyormuş
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.532 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #6 egeans dedi: çoğu kişi kapanmasından şikayetçi kapanıp bidaha açılmıyonuş servise vermen filan gerekiyormuş Genişletmek için tıkla... Bana kullanıcı hatası gibi gelmedi değil ama yinede bir bakayım.
egeans dedi: çoğu kişi kapanmasından şikayetçi kapanıp bidaha açılmıyonuş servise vermen filan gerekiyormuş Genişletmek için tıkla... Bana kullanıcı hatası gibi gelmedi değil ama yinede bir bakayım.
egeans Yoctopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #7 XPlasma dedi: Honor Pad 9 Tablet (8 GB / 128 GB) Honor Pad 9 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com MatePad 11.5 Google servisleri haric güzel diye düşünüyorum. Ne şikayeti var? Genişletmek için tıkla... matepad 11.5 aldım diyelim ne önerirsiniz kalem olarak blurice dedi: Ne gibi kötü yorum gördünüz ben hiç karşılaşmadım. Donanım olarak da güçlü duruyor alınabilecek en F/P tablet gibi Genişletmek için tıkla... matepad 11.5 aldım diyelim ne önerirsiniz kalem olarak
XPlasma dedi: Honor Pad 9 Tablet (8 GB / 128 GB) Honor Pad 9 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com MatePad 11.5 Google servisleri haric güzel diye düşünüyorum. Ne şikayeti var? Genişletmek için tıkla... matepad 11.5 aldım diyelim ne önerirsiniz kalem olarak blurice dedi: Ne gibi kötü yorum gördünüz ben hiç karşılaşmadım. Donanım olarak da güçlü duruyor alınabilecek en F/P tablet gibi Genişletmek için tıkla... matepad 11.5 aldım diyelim ne önerirsiniz kalem olarak
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.532 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #8 egeans dedi: MatePad 11.5 aldım diyelim ne önerirsiniz kalem olarak. MatePad 11.5 aldım diyelim ne önerirsiniz kalem olarak. Genişletmek için tıkla... Kalem olarak önerim yok hocam. Tabii kendi kalemlerini satıyorlarsa muhtemelen onları almak daha mantıklı olacaktır.
egeans dedi: MatePad 11.5 aldım diyelim ne önerirsiniz kalem olarak. MatePad 11.5 aldım diyelim ne önerirsiniz kalem olarak. Genişletmek için tıkla... Kalem olarak önerim yok hocam. Tabii kendi kalemlerini satıyorlarsa muhtemelen onları almak daha mantıklı olacaktır.
egeans Yoctopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #9 XPlasma dedi: Kalem olarak önerim yok hocam. Tabii kendi kalemlerini satıyorlarsa muhtemelen onları almak daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... matepad 11.5 ikinci el alıcam ama hiç kullanılmamış kablosu bile açılmamış matepad 11.5 mi alim yoksa fotoğrafını attığımı mu Dosya Ekleri 41F7A1A3-DB78-4C78-BE5A-840749F85CA3.png 268,5 KB · Görüntüleme: 20
XPlasma dedi: Kalem olarak önerim yok hocam. Tabii kendi kalemlerini satıyorlarsa muhtemelen onları almak daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... matepad 11.5 ikinci el alıcam ama hiç kullanılmamış kablosu bile açılmamış matepad 11.5 mi alim yoksa fotoğrafını attığımı mu
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.532 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #10 egeans dedi: MatePad 11.5 ikinci el alacağım ama hiç kullanılmamış kablosu bile açılmamış MatePad 11.5 mi alim yoksa fotoğrafını attığımı mu? Genişletmek için tıkla... Honor veya Huawei almak çok daha mantıklı olur fotoğraftaki yerine.
egeans dedi: MatePad 11.5 ikinci el alacağım ama hiç kullanılmamış kablosu bile açılmamış MatePad 11.5 mi alim yoksa fotoğrafını attığımı mu? Genişletmek için tıkla... Honor veya Huawei almak çok daha mantıklı olur fotoğraftaki yerine.