Rafasilva Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #1 Ders çalışmak, Clash Royale, Minecraft, Duolingo vb. tarzı uygulamalarda kullanılacak.
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.489 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #2 Fiyatı nedir? Kullanıyorum ders ve Clash Royale için gayet iyi cihaz ama o fiyata daha güncel bir tablet bulunabilir.
Fiyatı nedir? Kullanıyorum ders ve Clash Royale için gayet iyi cihaz ama o fiyata daha güncel bir tablet bulunabilir.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.615 Çözümler 36 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 21 Eylül 2025 #3 Rafasilva dedi: Ders çalışmak, Clash Royale, Minecraft, Duolingo vb. tarzı uygulamalarda kullanılacak. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir? Eski tablet.
Rafasilva dedi: Ders çalışmak, Clash Royale, Minecraft, Duolingo vb. tarzı uygulamalarda kullanılacak. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir? Eski tablet.
Rafasilva Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #4 Hocam bütçe 10000 lira S Pen olması biraz cazip geliyor hani video izlerken soru çözme falan ama öyle tableti bile kalemle açan biri değilim. Crexyyy dedi: Fiyatı nedir? Kullanıyorum ders ve Clash Royale için gayet iyi cihaz ama o fiyata daha güncel bir tablet bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ekranda bir kasma yavaşlık hissi oluyor mu arayüzde falan
Hocam bütçe 10000 lira S Pen olması biraz cazip geliyor hani video izlerken soru çözme falan ama öyle tableti bile kalemle açan biri değilim. Crexyyy dedi: Fiyatı nedir? Kullanıyorum ders ve Clash Royale için gayet iyi cihaz ama o fiyata daha güncel bir tablet bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ekranda bir kasma yavaşlık hissi oluyor mu arayüzde falan
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.615 Çözümler 36 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 21 Eylül 2025 #5 Rafasilva dedi: Hocam bütçe 10000 lira S Pen olması biraz cazip geliyor hani video izlerken soru çözme falan ama öyle tableti bile kalemle açan biri değilim. Hocam peki ekranda bir kasma yavaşlık hissi oluyor mu arayüzde falan Genişletmek için tıkla... Huawei MatePad 11.5 2025 Tablet (128 GB) Huawei MatePad 11.5 2025 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Buna bakabilirsin, google play için bir yöntem olduğunu biliyorum internete yazarak bakabilirsin.
Rafasilva dedi: Hocam bütçe 10000 lira S Pen olması biraz cazip geliyor hani video izlerken soru çözme falan ama öyle tableti bile kalemle açan biri değilim. Hocam peki ekranda bir kasma yavaşlık hissi oluyor mu arayüzde falan Genişletmek için tıkla... Huawei MatePad 11.5 2025 Tablet (128 GB) Huawei MatePad 11.5 2025 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Buna bakabilirsin, google play için bir yöntem olduğunu biliyorum internete yazarak bakabilirsin.
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.489 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #6 Rafasilva dedi: Hocam bütçe 10000 lira S Pen olması biraz cazip geliyor hani video izlerken soru çözme falan ama öyle tableti bile kalemle açan biri değilim. Hocam peki ekranda bir kasma yavaşlık hissi oluyor mu arayüzde falan Genişletmek için tıkla... Atılanı al geç. Bazı şeyleri açarken kasıyor bana bedavaya geldiği için gayet tatmin edici. Para vererek alınmaz.
Rafasilva dedi: Hocam bütçe 10000 lira S Pen olması biraz cazip geliyor hani video izlerken soru çözme falan ama öyle tableti bile kalemle açan biri değilim. Hocam peki ekranda bir kasma yavaşlık hissi oluyor mu arayüzde falan Genişletmek için tıkla... Atılanı al geç. Bazı şeyleri açarken kasıyor bana bedavaya geldiği için gayet tatmin edici. Para vererek alınmaz.
Rafasilva Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #7 fercklenn dedi: Huawei MatePad 11.5 2025 Tablet (128 GB) Huawei MatePad 11.5 2025 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Buna bakabilirsin, Google Play için bir yöntem olduğunu biliyorum internete yazarak bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki APK yüklenir mi çünkü benim hayatım APK.
fercklenn dedi: Huawei MatePad 11.5 2025 Tablet (128 GB) Huawei MatePad 11.5 2025 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Buna bakabilirsin, Google Play için bir yöntem olduğunu biliyorum internete yazarak bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki APK yüklenir mi çünkü benim hayatım APK.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.615 Çözümler 36 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 21 Eylül 2025 #8 Rafasilva dedi: Hocam peki APK yüklenir mi çünkü benim hayatım APK. Genişletmek için tıkla... Çoğu haber ve teknoloji sitesinde yüklenebileceği söylenmiş. Arayıp sorun derim sağlama almak için.
Rafasilva dedi: Hocam peki APK yüklenir mi çünkü benim hayatım APK. Genişletmek için tıkla... Çoğu haber ve teknoloji sitesinde yüklenebileceği söylenmiş. Arayıp sorun derim sağlama almak için.
Rafasilva Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #9 fercklenn dedi: Çoğu haber ve teknoloji sitesinde yüklenebileceği söylenmiş. Arayıp sorun derim sağlama almak için. Genişletmek için tıkla... Birde hocam bunda kılıf ya da S.pen yok değil mi
fercklenn dedi: Çoğu haber ve teknoloji sitesinde yüklenebileceği söylenmiş. Arayıp sorun derim sağlama almak için. Genişletmek için tıkla... Birde hocam bunda kılıf ya da S.pen yok değil mi
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.615 Çözümler 36 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 21 Eylül 2025 #10 Rafasilva dedi: Bir de hocam bunda kılıf ya da S. Pen yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Kalem ve klavye ile geldiği yazıyor satıcıya sorun o kısmı. Ürünün kılıfı var. Kutu içeriğine dahil değil sanırım.
Rafasilva dedi: Bir de hocam bunda kılıf ya da S. Pen yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Kalem ve klavye ile geldiği yazıyor satıcıya sorun o kısmı. Ürünün kılıfı var. Kutu içeriğine dahil değil sanırım.