Ders çalışmaya nasıl başlanır?

itskaarina

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün sabah 8'de uyandım. Mutlu bir şekilde ders çalışacağım dedim ama hala hiç çalışmadım. Ders çalışacağım diyorum ama çalışmaya başlamıyorum. Nasıl çözeceğiz?

İlginizi dağıtan her şeyi kaldıracaksınız. PC başında ilginiz dağılıyorsa, PC başında durmayacaksınız. Kütüphaneye gidip odaklanın. Evde çalışmak zorundaysanız telefonu, bilgisayarı kaldırıp kitabı önünüze alıp başka hiçbir şey yapmamak üzere kendinizi zorlayın. İrade işinden başka bir şey değil bu.

Sorun burdan sonra başlıyor ben bilgisayar üzerinden çalışıyorum yoksa bilgisayarı ortadan kaldırırım ama YouTube üzerinden konu anlatımı dinleyip testleri de bilgisayardan çözüyorum.

Sorun burdan sonra başlıyor ben bilgisayar üzerinden çalışıyorum yoksa bilgisayarı ortadan kaldırırım ama YouTube üzerinden konu anlatımı dinleyip testleri de bilgisayardan çözüyorum.
Ben de aynı durumdaydım, bilgisayarı sattım. Onun yerine Macbook aldım, ilgimi dağıtacak hiçbir şey yapamıyorum. Şimdi bunu da satıp iPad'e geçeceğim. Telefonu da birine hediye ettim, dandik bir telefona geçtim. Hiçbir şey hayatınızdan önemli değil. Gerekirse telefon, bilgisayar artık dikkatinizi dağıtan ne varsa satın. Bunun sonucunda mutlu olacağınıza eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bende düşünüyorum şuan ki telefonumdan kurtulup tuşlu telefona mı geçsem diye. Bilgisayar konusunda da satmaya kıyamıyorum bilgisayarı yoksa sizin dediğiniz mantıklı geldi gözüme. Bilgisayar bana abimden hediye geldi, siz ipad'e geçicem demişsiniz neden geçmeyi düşünüyorsunuz. Bu eski ipadler güncelleme almadığı için istediğiniz şeyleri yapamıyorsunuz pek ondan dolayı mı?

Hocam tuşlu telefon fazla abartı. Ben Oppo'nun bir telefonuna geçtim modelini tam bilmiyorum. Telefon çok kastığı için kullanasım gelmiyor zaten. Whatsapp ve telefonda konuşma işlerinde işimi görüyor.
Bilgisayarı satmaya kıyamıyorsanız, toplayın kaldırın bir yere. Yoksa gerçekten ömür boyu pişman olursunuz. Hediye olmasından kaynaklı manevi değeri olabilir anlıyorum fakat hiçbir şey geleceğinizden önemli değil bunu unutmayın.
iPad'e geçmek isteme sebebimde, iPad'in daha kullanışlı olması. İşime daha çok yarayacak, ondan dolayı. Bir de Macbook ile bazen forumlarda fazla oyalanıyorum, o da ortadan kalkmış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…