Ders çalışmaya nasıl başlanır?

Solivagant_31

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Yaşımı vermek istemiyorum. Ders çalışmaya ne zaman başlasam desem başlayamıyorum. Kendime hiç çekidüzen vermiyorum. Bir tane eski bir laptopum var. Hep onunla zaman geçiriyorum. Onun başından kalkamıyorum. Çalışacağım diyorum yapamıyorum. Artık bunu çözmem lazım. Tavsiyeleriniz nelerdir? Bilgisayarla oynamam çok gerekli değil. Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Günde 5 sayfa kitap okuma ile başlayın ve bunu geceleri yapın ve her gece bunu önceki geceye göre 2 katına çıkartın 1 ay sonra 1 gecede 5 kitap bitirebilecek hale geleceksiniz ve dikkat ve odak hızınız gelişecektir.

Merhaba, bende sizin gibiydim. Aralıkta dönüm noktası diyebileceğim Açık Lis sınavları oldu. Bu benim dönüm noktamdı. Ondan sonra hep, neredeyse her gün ders çalışmaya odaklandim. Ondan öncesinde hep motivasyon gelmesini ve mükemmeli bekliyordum. En yanlış yaptığım şey ise mükemmeli beklemek oldu. Sende muhtemelen mükemmeli bekliyorsun şuan, bekleme, başla. Düşünmeyi durdur ve sadece başla.

Günde 5 sayfa kitap okuma ile başlayın ve bunu geceleri yapın ve her gece bunu önceki geceye göre 2 katına çıkartın 1 ay sonra 1 gecede 5 kitap bitirebilecek hale geleceksiniz ve dikkat ve odak hızınız gelişecektir.
Çok iyi bir fikir her gün 2 katına çıkararak okumamı geliştirebilirim peki bunu soru için yapsam aynı şey olurmu ?

Merhaba, bende sizin gibiydim. Aralıkta dönüm noktası diyebileceğim Açık Lis sınavları oldu. Bu benim dönüm noktamdı. Ondan sonra hep, neredeyse her gün ders çalışmaya odaklandim. Ondan öncesinde hep motivasyon gelmesini ve mükemmeli bekliyordum. En yanlış yaptığım şey ise mükemmeli beklemek oldu. Sende muhtemelen mükemmeli bekliyorsun şuan, bekleme, başla. Düşünmeyi durdur ve sadece başla.
evet o mükemmel anımı bekliyorum artık başlama vakti geldi boşlama yapmak yok teşşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı