Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Haziran 2022 #1 Bilgisayar ile ders çalışıyorum. Ders çalıştığım saati sayacak PC uygulaması var mı? (Google fit uygulaması mantığı ile çalışan)
Bilgisayar ile ders çalışıyorum. Ders çalıştığım saati sayacak PC uygulaması var mı? (Google fit uygulaması mantığı ile çalışan)
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #2 Demir.kan dedi: Bilgisayar ile ders çalışıyorum. Ders çalıştığım saati sayacak PC uygulaması var mı? (Google fit uygulaması mantığı ile çalışan) Genişletmek için tıkla... Tabii ki de kronometre. İnternet uzerinden yaz istedigin saati ve dakikayı. Ses gelince dersini bitirirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2022
Demir.kan dedi: Bilgisayar ile ders çalışıyorum. Ders çalıştığım saati sayacak PC uygulaması var mı? (Google fit uygulaması mantığı ile çalışan) Genişletmek için tıkla... Tabii ki de kronometre. İnternet uzerinden yaz istedigin saati ve dakikayı. Ses gelince dersini bitirirsin.
berkezz Kilopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #3 Alarmlar uygulamasına girip kronometre çalıştırabilirsin.
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.354 Makaleler 1 Çözümler 20 3 Haziran 2022 #4 Windows 11 kullanıyorsan Saat uygulamasında Odak Süresi adında bir özellik var.
Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Haziran 2022 #5 mehmeticikisi dedi: Tabii ki de kronometre internet uzerinden yaz istedigin saati dakikayı ses gelince dersini bitirirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun ama bunlarla uğraşmak istemiyorum. Benim günlük saatimde kaydedecek uygulama arıyorum.
mehmeticikisi dedi: Tabii ki de kronometre internet uzerinden yaz istedigin saati dakikayı ses gelince dersini bitirirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun ama bunlarla uğraşmak istemiyorum. Benim günlük saatimde kaydedecek uygulama arıyorum.
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 3 Haziran 2022 #6 Program ne bilsin sen ders mi çalışıyorsun oyun mu oynuyorsun? Senin programa yardımcı olman lazım. Ders çalışırken kronometreyi açarsın, bitirince bırakırsın, süreyi de not edersin.
Program ne bilsin sen ders mi çalışıyorsun oyun mu oynuyorsun? Senin programa yardımcı olman lazım. Ders çalışırken kronometreyi açarsın, bitirince bırakırsın, süreyi de not edersin.
Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Haziran 2022 #7 Emie dedi: Windows 11 kullanıyorsan saat uygulamasında odak süresi adında bir özellik var. Genişletmek için tıkla... Bunun gibi mi? Kronometre yok galiba.
Emie dedi: Windows 11 kullanıyorsan saat uygulamasında odak süresi adında bir özellik var. Genişletmek için tıkla... Bunun gibi mi? Kronometre yok galiba.
berkezz Kilopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #8 Demir.kan dedi: Hocam sağ olun ama bunlarla uğraşmak istemiyorum. Benim günlük saatimde kaydedecek uygulama arıyorum. Genişletmek için tıkla... Deneme analizini de yapsın mı uygulama? Sürprizbozan: Erinme Excel'de böyle bir tablo yapmak zor değil.
Demir.kan dedi: Hocam sağ olun ama bunlarla uğraşmak istemiyorum. Benim günlük saatimde kaydedecek uygulama arıyorum. Genişletmek için tıkla... Deneme analizini de yapsın mı uygulama? Sürprizbozan: Erinme Excel'de böyle bir tablo yapmak zor değil.
B Berkjann Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 374 Çözümler 1 3 Haziran 2022 #9 Forest'a bakabilirsin direkt senin için süre falan da belirliyor.
Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Haziran 2022 #10 berkezz dedi: Deneme analizini de yapsın mı uygulama? Sürprizbozan: Erinme Eki Görüntüle 1407793 Excel'de böyle bir tablo yapmak zor değil. Genişletmek için tıkla... Excel kullanmıyorum maalesef. Excel gibi alternatif uygulama var mı? Sadece tablo üzerinden yapayım. Berkjann dedi: Forest'a bakabilirsin direkt senin için süre falan da belirliyor. Genişletmek için tıkla... Forest: stay focused, be present - Chrome Web MaÄazası Stay focused in a pleasant way. chrome.google.com Güvenilir mi? Sanırsam süreyi tutmuyor sadece 30 dakika kendiliğinden sayıyor.
berkezz dedi: Deneme analizini de yapsın mı uygulama? Sürprizbozan: Erinme Eki Görüntüle 1407793 Excel'de böyle bir tablo yapmak zor değil. Genişletmek için tıkla... Excel kullanmıyorum maalesef. Excel gibi alternatif uygulama var mı? Sadece tablo üzerinden yapayım. Berkjann dedi: Forest'a bakabilirsin direkt senin için süre falan da belirliyor. Genişletmek için tıkla... Forest: stay focused, be present - Chrome Web MaÄazası Stay focused in a pleasant way. chrome.google.com Güvenilir mi? Sanırsam süreyi tutmuyor sadece 30 dakika kendiliğinden sayıyor.