berkezz Kilopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #11 Demir.kan dedi: Excel kullanmıyorum maalesef. Excel gibi alternatif uygulama var mı? Sadece tablo üzerinden yapayım. Genişletmek için tıkla... Libreoffice kullanabilirsin ücretsiz.
Demir.kan dedi: Excel kullanmıyorum maalesef. Excel gibi alternatif uygulama var mı? Sadece tablo üzerinden yapayım. Genişletmek için tıkla... Libreoffice kullanabilirsin ücretsiz.
Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Haziran 2022 #12 berkezz dedi: LibreOffice kullanabilirsin ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece tablo yapacağım uygulama istiyorum bu uygulamada birçok şey sunuyor. Ben kullanamayacığım şeylere takıntım var minimalist olacak
berkezz dedi: LibreOffice kullanabilirsin ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece tablo yapacağım uygulama istiyorum bu uygulamada birçok şey sunuyor. Ben kullanamayacığım şeylere takıntım var minimalist olacak
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.351 Makaleler 1 Çözümler 20 3 Haziran 2022 #13 Demir.kan dedi: Eki Görüntüle 1407792 Bunun gibi mi? Kronometre yok galiba. Genişletmek için tıkla... Saat uygulamasında.
Demir.kan dedi: Eki Görüntüle 1407792 Bunun gibi mi? Kronometre yok galiba. Genişletmek için tıkla... Saat uygulamasında.
berkezz Kilopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #14 Demir.kan dedi: Hocam sadece tablo yapacağım uygulama istiyorum bu uygulamada birçok şey sunuyor. Ben kullanamayacığım şeylere takıntım var minimalist olacak Genişletmek için tıkla... O zaman not defterini açın el ile toplayıp yazarsın süreni.
Demir.kan dedi: Hocam sadece tablo yapacağım uygulama istiyorum bu uygulamada birçok şey sunuyor. Ben kullanamayacığım şeylere takıntım var minimalist olacak Genişletmek için tıkla... O zaman not defterini açın el ile toplayıp yazarsın süreni.
Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Haziran 2022 #15 Bu olabilir.
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 3 Haziran 2022 #16 Notion'ı tavsiye ederim, tablolarının kullanımı çok kolay ve çok işe yarıyor.
B Berkjann Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 374 Çözümler 1 3 Haziran 2022 #17 Demir.kan dedi: Güvenilir mi? Sanırsam süreyi tutmuyor sadece 30 dakika kendiliğinden sayıyor. Genişletmek için tıkla... Süre tutup kayıtlarını alıyor ben telefonda kullanıyorum bir şeyimi çalmadı sanırım.
Demir.kan dedi: Güvenilir mi? Sanırsam süreyi tutmuyor sadece 30 dakika kendiliğinden sayıyor. Genişletmek için tıkla... Süre tutup kayıtlarını alıyor ben telefonda kullanıyorum bir şeyimi çalmadı sanırım.