Ders için 10-20 bin TL tablet önerisi

İsmetrg

Hectopat
Daha fazla  
Hem YKS için hem de üniversite için bayağı bir süre götürecek bir şey arıyorum. Aklımda iPad 11'ler var kalemle birlikte Samsung S10FE+ ve kalemi aynı fiyata satılıyorlar. Hangisini almak mantıklı? Başka önerilere de açığım.

İkisi arasından Samsung tercih ederdim. Onun dışında Honor Pad V9 ve Huawei önerebilirim.

Hocam marka olarak bir şey diyemem ama ders ve uzun ömür için iPad pek önermiyorum açıkçası. Kitapları falan kullanmak için GoodNotes veya Notability üyeliğide almanız lazım. O da kalıcı isterseniz ben en son aldığımda 1000 TL idi şu an ne kadardır bilmiyorum.

İkisi arasından Samsung tercih ederdim. Onun dışında Honor Pad V9 ve Huawei önerebilirim.

Teşekkür ederim.

Tablet için pek bilgim yok hocam haklısınızdır. Samsung mantıklı gibi geliyor. Huawei gibi markalarında kendi uygulamalarını zorunlu tuttuğu için sevmiyorum. Teşekkür ederim.

İpad 11 aldı ablam gayet memnun.

Poco Pad X1 14.999 TL, M1 12.499 TL. Fiyatının çok üzerindeler. Poco Pad X1 amiral gemisi direk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…