Bay Stark Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 129 Çözümler 2 9 Kasım 2024 #11 x.OzgunBey.x dedi: 64 GB asla yetmez ve kalem dahil bütçesini aşar. Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi aslında,benim için tablette yeterli oldu ama telefonda yetmiyor 64 gb.Yeterli olucaksa ve kalem için bütçe ayrılabilirse değerlendirilebilir bence.
x.OzgunBey.x dedi: 64 GB asla yetmez ve kalem dahil bütçesini aşar. Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi aslında,benim için tablette yeterli oldu ama telefonda yetmiyor 64 gb.Yeterli olucaksa ve kalem için bütçe ayrılabilirse değerlendirilebilir bence.
flapjackyz Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #12 iPad benim bütcemi çok aşar hocam. Huawei MatePad 11.5 olarak kararlaştırdım. Kalemle birlikte 12K ya denk geliyor.
iPad benim bütcemi çok aşar hocam. Huawei MatePad 11.5 olarak kararlaştırdım. Kalemle birlikte 12K ya denk geliyor.
Bay Stark Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 129 Çözümler 2 10 Kasım 2024 #13 flapjackyz dedi: iPad benim bütcemi çok aşar hocam. Huawei MatePad 11.5 olarak kararlaştırdım. Kalemle birlikte 12K ya denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman.Eğitim hayatında başarılar.
flapjackyz dedi: iPad benim bütcemi çok aşar hocam. Huawei MatePad 11.5 olarak kararlaştırdım. Kalemle birlikte 12K ya denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman.Eğitim hayatında başarılar.