Ders için 15 bin TL tablet önerisi

abd_dgn

Decapat
Daha fazla  
Güncel olarak masaüstü bilgisayarım var fakat masaüstü bilgisayarı taşımak imkansız ve evde ders çalışma konusunda renklendirmeler olsun klavyenin sesi olsun dikkatimi az da olsa dağıtıyor. Bu nedenle tablet almak istiyorum fakat pek bilgim yok bu konuda. Bütçem 15k civarı. Kalemli ve klavye bağlanırsa daha güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei matepad air

Huawei matepad 11.5S modeli. Kalemi de eklediğin zaman bütçenin 1 tık üzerine çıkıyor ama aradığın tüm kriterlere sahip.

Klavyeli kılıf ve ekran koruyucusuyla birlikte gerliyor. Bir tek şarj eletine ihtiyacon var. Bunun dışındaki problemi işletim sistemi ama inan bana bu konuyla alaklaı çok araştırma yaptım gerek buradan gerek farklı kaynaklardan. Sonuç olarak fiyatına göre çok kaliteli ürünleri olduğunu ve kesinlikle alınabilecek olduğunu düşünüyorum. Bu konuyla alakalı technopatta oluşturduğum bir konu var.

Buradan da aklına takılan sorulara cevap bulabileceğini düşünüyorum.

Daha önceden Huawei marka telefon kullandım işletim sistemi pek sorun değil GBox gibi uygulamalar ile halledebiliyorsun o kısmı son sorum olacak ders için notebook mu tablet mi sizce notebook olursa eğer bütçemi 30 35k civarına çıkartabilirim.

Eğer amacınız not tutmak ve ders çalışmaksa pek çok tablet modeli işinizi görecektir. Keza bunlar yoğun işlem gücü gerektiren işler değil. Fakat not tutmak için çok fazla marka opsiyonunuz yok. Araştırdığım kadarıyla samsung, huawei ve ipad modelleri dışındakiler not tutma konusunda tatmin edecek kalitede değiller. 15k bütçe ile ipad sizin için mantıklı bir tercih olmaz. Malum kalemi ve kılıfı için bir tablet parası daha vermeniz gerekiyor. Geriye 2 opsiyon kalıyor. Samsung ve huawei. Dürüst olmak gerekirse samsung en garanti tercih olacaktır burada. Fakat belirttiğim modelin o fiyata oldukça kaliteli bir klavyesi de mevcut geliyor. Samsung konusunda böyle bir durum söz konusu değil. Örnek vermek gerekirse:

Bu çok tercih edilen bir model. Baktığınız zaman hem depolaması hem ram'i he de işlemcisi ders çalışmak için gayet yeterli. Fakat içinden yalnızca kalem çıkıyor. Dilerseniz buna uygun bir klavye alarak...

... işlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Buradan sonrası tercih meselesine giriyor. Fakat Huawei tabletlerde beni çok tav eden bir nokta var. O da Kiril işlemciler. Bir önceki gönderimde size bonunla alakalı açtığım konunun linkini atmıştım. Orada kiril işlemciler hakkında gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Tamamdır hocam değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim Huawei 11.5 s i değerlendireceğim gibi.

Burada uzun vadeli düşünmek yine mantıklı olur. Üniversiteye yönelik planların neler ? Eğer sağlık alanından ilerlemeyi tercih ediceksen kesinlikle tablet öneririm. Bu bölümlerde pdf'ler ile haşır neşir olup bol ezber yapacaksın. Yani yoğun işlem gücü gerektiren bir işin olmayacak. Burada hem not alma, hem taşınabilirlik hem de uzun pil ömründen dolayı tablet öneririm.

Eğer üniversiteyi düşünmek için çok erkense veya üniversite gibi bir planın yoksa yine tablet senin için ziyadesiyle yeterli olacaktır.

Eğer niyetin bir mühendislik bölümü okumak ya da yazılıma yönelmekse yoğun işlem gücü gerektiren ekipmanlara ihtiyacın olacaktır. Burada bilgisayar senin için çok daha mantıklı bir opsiyon olucaktır.

Üniversite hedefim gastronomi aslında şu anda 10.sınıftan 11.sınıfa geçeceğim YKS'ye kalan bu süre diliminde daha verimli çalışmak için tabletin güzel bir tercih olabileceğini düşündüm.

Üniversite hedefim gastronomi aslında şu anda 10.sınıftan 11.sınıfa geçeceğim YKS'ye kalan bu süre diliminde daha verimli çalışmak için tabletin güzel bir tercih olabileceğini düşündüm.
Tablet hem YKS hazırlık sürecinde hem de sonrasında senin için çok daha mantıklı bir tercih olucaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…