ArdaReis00
Decapat
Daha fazla  

Bir oturuşta bu cihazların pillerini bitirmek gerçekten zor. Belirli bir noktadan sonra daha çok, "kaç kere şarj etmeden kullanabilirim?" sorusuna dönüşüyor.ucuz tabletler gibi priz başında beklemek gerekmiyor.

Her iki cihaz da birbirini tamamlıyor. MacBook ve iPad oldukça uyumlu çalışıyor. Bütçe gerçekten kısıtlı değilse iki cihaz arasında bir tercih yapmaya gerek yok. Tabii ki sadece ders çalışmak için iPad Pro biraz fazla sayılabilir ama 120 Hz ekranı olan tek model de Pro modeli. Yazı yazarken ve çizim yaparken daha iyi bir deneyim sunuyor.
Ee hocam iPad farkıgi...lik Apple'da.
Haklısınız hocam canım sıkılınca Mac'de kod yazmak yerine iPad ile yazabiliyorum.
Mantıklı bir harcama olmayacağı kanaatindeyim daha ucuza fiyat performans ve uzun ömürlü tabletler mevcut.
Bir oturuşta bu cihazların pillerini bitirmek gerçekten zor. Belirli bir noktadan sonra daha çok, "kaç kere şarj etmeden kullanabilirim?" sorusuna dönüşüyor.ucuz tabletler gibi priz başında beklemek gerekmiyor.

iPad Pro 11 M.2 kalemiyle aldım. 28.000TL. Not tutmak, PDF üzerini çalışmak, arada çok nadiren oyun oynamak, bir ihtimal procardla çizim yaparım. Kargoya verildi elime daha geçmedi, sizce iade edeyim de 9.nesil alayım mı, dursun mu?
Hayırlı olsun. Ben de iPad (9. nesil) kullanıyordum fakat kaleminin yalnızca Lightning ile şarj olması ve ekranının 60 Hz olması sebebiyle iPad Pro modeline geçiş yaptım. Ders sırasında kaleminizin şarjı bittiğinde kaleminizi Lightning girişine takıp beklemek gerçekten çok sorun yaratıyor. Pro modelinde mıknatısla yapışması yeterli oluyor ve şarja takıyor gibi bile hissetmiyorsunuz. Taşımak da daha kolay oluyor. Sadece ders için iPad Pro biraz fazla sayılabilir ama kullanım rahatlığı açısından çok fark yaratıyor. Size fazla geleceğini düşünüyorsanız ve 60 Hz ekran sorun yaratmayacaksa iPad Air modellerine de bakabilirsiniz.Kargoya verildi, elime daha geçmedi. Sizce iade edeyim de 9. nesil alayım mı, dursun mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.