O Osmannefe55 Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:45 #1 Ders için tablet almak istiyorum ama o kadar param yok. İkinci el E-Tab 5 iş görür mü? Sürüm sorun değil, custom ROM ile çözerim.
Ders için tablet almak istiyorum ama o kadar param yok. İkinci el E-Tab 5 iş görür mü? Sürüm sorun değil, custom ROM ile çözerim.
A andoidpol Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:58 #2 Osmannefe55 dedi: Ders için tablet almak istiyorum ama o kadar param yok. İkinci el E-Tab 5 iş görür mü? Sürüm sorun değil, custom ROM ile çözerim. Genişletmek için tıkla... Hocam fiyatı ne kadar acaba yani eski bir tablet daha iyisi geliyorsa onu tercih etmenizi öneririm
Osmannefe55 dedi: Ders için tablet almak istiyorum ama o kadar param yok. İkinci el E-Tab 5 iş görür mü? Sürüm sorun değil, custom ROM ile çözerim. Genişletmek için tıkla... Hocam fiyatı ne kadar acaba yani eski bir tablet daha iyisi geliyorsa onu tercih etmenizi öneririm
O Osmannefe55 Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:01 #3 andoidpol dedi: Hocam fiyatı ne kadar acaba yani eski bir tablet daha iyisi geliyorsa onu tercih etmenizi öneririm Genişletmek için tıkla... 600 700 civarı biraz daha üste çıkabilirim Maksimum 1000 gibi
andoidpol dedi: Hocam fiyatı ne kadar acaba yani eski bir tablet daha iyisi geliyorsa onu tercih etmenizi öneririm Genişletmek için tıkla... 600 700 civarı biraz daha üste çıkabilirim Maksimum 1000 gibi
A andoidpol Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:03 #4 Osmannefe55 dedi: 600 700 civarı biraz daha üste çıkabilirim Maksimum 1000 gibi Genişletmek için tıkla... Hocam biraz araştırsanız iyi bir şey denk getirebilirsiniz acele etmeyin bulursunuz inşallah dolap uygulaması var bakabilirsiniz oraya
Osmannefe55 dedi: 600 700 civarı biraz daha üste çıkabilirim Maksimum 1000 gibi Genişletmek için tıkla... Hocam biraz araştırsanız iyi bir şey denk getirebilirsiniz acele etmeyin bulursunuz inşallah dolap uygulaması var bakabilirsiniz oraya