Ben laptop taşınabilir olduğu için düşünüyordum yoksa bende toplama tercih ederim o zaman en iyisi pc toplayayım laptopu üniversitede alırım.Size bazen soru sorabilir miyim pc toplama ile ilgili ?Kesinlikle önermem. Şiddetle PC toplamanızı öneriyorum kesinlikle pişman olmazsınız. Biz sana buradan yardım edeceğiz eğer PC toplayacaksan.
Bilgisayar için malzemeler(kulaklık,mouse,klavye hariç):Ram,Ekran kartı,anakart,kasa,monitör,işlemci,depolama birimi (ssd),cpu soğutucu.başka bir şey var mı? Ve kasa da dahili 3 fan yazıyor başka fana gerek var mı?Ben laptop taşınabilir olduğu için düşünüyordum yoksa bende toplama tercih ederim o zaman en iyisi pc toplayayım laptopu üniversitede alırım.Size bazen soru sorabilir miyim pc toplama ile ilgili ?
Kesinlikle önermem. Şiddetle PC toplamanızı öneriyorum kesinlikle pişman olmazsınız. Biz sana buradan yardım edeceğiz eğer PC toplayacaksan.
Hp Laptop & Notebook Modelleri - Teknosa
Hp Laptop ve notebook modellerini keşfedin! İş, oyun amaçlı ve günlük kullanıma uygun Hp laptop & notebook fiyatları ve modelleri şimdi Teknosa'da.www.teknosa.com
2500TL'ye APU sistem toplayabilirsin. Önerdiğim laptoplardan 2 3 kat daha iyi çalışır. Hem ders hem de oyun için kullanabilirsin.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
APU sistem:
AMD Ryzen 3 3200G 3.6GHz 6MB önbellek 4 çekirdek am4.
Gigabyte A320M S2H 3200MHz(OC) DDR4 soket am4.
Power Boost VK-C013B RGB 500W USB 3.0 mid Tower kasa.
Adata 480GB SU630 SATA 3.0 2.5" SSD (520 MB okuma / 450 MB.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
not:
Ryzen 3 3200G ile CS:GO, GTA 5'i Low ya da medium ayarlarda oynuyabilirsin.
Sistemi ben toplamadım.
Arkadaşlar en fazla 2500 TL'lik derslerde kullanmalık laptop önerileri verebilir mısınız?
Onu alacağına APU sistemi almasını şiddetle öneriyorum.
En kötü ihtimalle 400TL daha çıkıp bunu alsın derim. Celeron işlemci pek uzun ömürlü olmayacaktır.Asus D509DA-BR129T AMD R3-3200U 4GB 256GB SSD Windows 10 Notebook Fiyatı ve Özellikleri
Asus D509DA BR129T AMD R3 3200U 4GB 256GB SSD Windows 10 Notebook özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Bütçe çıkması mümkün değilse de celeron benzeri işlemcilere o kadar para vermesin. En ucuzunu alsın kullansın.
I-Life Zed Air Ultra Intel Celeron N3350 2GB 32GB eMMC Fiyatı
I-Life Zed Air Ultra Intel Celeron N3350 2GB 32GB eMMC en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Zaten ben şu pc i almayı düşünüyorum2500TL'ye APU sistem toplayabilirsin. Önerdiğim laptoplardan 2 3 kat daha iyi çalışır. Hem ders hem de oyun için kullanabilirsin.
APU sistem:
AMD Ryzen 3 3200G 3.6GHz 6MB önbellek 4 çekirdek am4.
Gigabyte A320M S2H 3200MHz(OC) DDR4 soket am4.
Power Boost VK-C013B RGB 500W USB 3.0 mid Tower kasa.
Adata 480GB SU630 SATA 3.0 2.5" SSD (520 MB okuma / 450 MB.
not:
Ryzen 3 3200G ile CS:GO, GTA 5'i Low ya da medium ayarlarda oynuyabilirsin.
Sistemi ben toplamadım.