5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Haziran 2024 #11 hukukçubey dedi: Dostum adam YKS hazırlanacağım diyor, yüksek batarya süresine ihtiyacı var ondan dedim. Ayrıca kalemsiz model alıp Wi-Fi klavye aldı mı mis gibi. Genişletmek için tıkla... iPad 9. nesil mi mis gibi?
hukukçubey dedi: Dostum adam YKS hazırlanacağım diyor, yüksek batarya süresine ihtiyacı var ondan dedim. Ayrıca kalemsiz model alıp Wi-Fi klavye aldı mı mis gibi. Genişletmek için tıkla... iPad 9. nesil mi mis gibi?
Truvalıadam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 1.884 Çözümler 6 2 Haziran 2024 #12 hukukçubey dedi: Dostum adam YKS hazırlanacağım diyor, yüksek batarya süresine ihtiyacı var ondan dedim. Ayrıca kalemsiz model alıp Wi-Fi klavye aldı mı mis gibi. Genişletmek için tıkla... Samsung'un bataryası da gayet iyi. Kalem şart, YKS çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2025
hukukçubey dedi: Dostum adam YKS hazırlanacağım diyor, yüksek batarya süresine ihtiyacı var ondan dedim. Ayrıca kalemsiz model alıp Wi-Fi klavye aldı mı mis gibi. Genişletmek için tıkla... Samsung'un bataryası da gayet iyi. Kalem şart, YKS çalışıyor.