Ders için laptop satıp tablet almak mantıklı mı?

Ayrıca konu anlatımı üstünde de soruları mouse ile çözüyorum zor oluyor ve deftere çok yazıyorum ben yazarak öğreniyorum tablet kolaylaştırır diye düşündüm.

Eğer laptop çok gerekmiyor ise tablete geçmek mantıklı. En azından üniversiteye gidecek isen derslerde not almak için mantıklı olabilir. Ama laptop daha çok gerekli ise bunu yapman bence mantıklı değil. Kendi adıma söyleyecek olursam tablet pek ilgimi çekmiyor. Bilgisayarı kullabmaya devam ederdim. Yerine göre tabletten çok daha getirisi var çünkü...

Samsung'un S10Fe modeli gayet güzel bir tablet. Hem PDF kitap için hem de üniversitede kullanım için gayet ideal olur. Ama dizüstünü o fiyata satamam, üstüne koyamam derseniz s9Fe de alabilirsiniz.

Oyun vs. oynamıyorum aslında da bu PC ile pek mümkün değil aslında. Tek yaptığım video izleyip video üstünde soruyu çözmek bu mouse ile zor oluyor.

Oyun vs. oynamıyorum aslında da bu PC ile pek mümkün değil aslında. Tek yaptığım video izleyip video üstünde soruyu çözmek bu mouse ile zor oluyor
Hocam o zaman tablet daha mantıklı bence. Soru çözümü vb. Şeyler için çok daha ideal bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…