Ders için tablet önerisi

Hocam neye göre kime göre düşük? Direk bir bütçe belirtirseniz çok iyi olur.

Şu an 11. sinifim zaten 2 sene kullanip bırakacağım bilgisayarda kendimi tutamiyorum oraya buraya giriyorum telefon zaten tamamen dikkat daginikligi 2 sene goturcek derslerime yardim edebilecek bir tablet ariyorum sizce ne kadar bir bütçe ayirmaliyim.

Şu an 11. sinifim zaten 2 sene kullanip bırakacağım bilgisayarda kendimi tutamiyorum oraya buraya giriyorum telefon zaten tamamen dikkat daginikligi 2 sene goturcek derslerime yardim edebilecek bir tablet ariyorum sizce ne kadar bir bütçe ayirmaliyim.

Dikkatin tablette de dağılır farkı olmaz. Bilgisayarda yeni oturum aç hiçbir şey indirme sadece ders yap.

Sadece 2 sene kullanmak içinse Huawei bakabilirsiniz ya da Google sorunlarıyla vs uğraşmayayım derseniz s9FE ya da POCO pad 6 bakabilirsiniz, uni de de kullanırım derseniz iPad Air'ya da S9.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı