Ders için tablet önerisi

yagizsari39

Decapat
Daha fazla  
Ders amaçlı arıyorum, soru çözümü, not tutma ve video için ve amatör şekilde nadiren resim çizmek için kullanacağım bir tablet arıyorum. Bütçe olarak bir sıkıntım olmasa da ihtiyaçlarımı karşılayan en ucuz tableti önerirseniz mutlu olurum.

Ders amaçlı arıyorum, soru çözümü, not tutma ve video için ve amatör şekilde nadiren resim çizmek için kullanacağım bir tablet arıyorum. Bütçe olarak bir sıkıntım olmasa da ihtiyaçlarımı karşılayan en ucuz tableti önerirseniz mutlu olurum.
TabS9 ya da Matepad 11.5S Papermatte.

Hocam bütçe sıkıntısı yok demıssınız ancak ne olur bır bütçe belırtın.

Huawei MatePad 11.5S alabilirsiniz. 500 TL kupon ile 13.399 TL oluyor ve sepette kalem hediyesi geliyor. Yani hem kalem hem klavye hediyesi var. Fiyatına göre güzel cihaz. Yeni Huawei tabletlerde GBox gibi emulatörlere gerek olmadan MicroG ile Google servislerini kullanabiliyorsunuz. Youtube falan sorunsuz çalışıyor ve uygulamalarda bu cihazda Google servisleri yok uyarısınıda almıyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğim MicroG olayını bu videoda 11. dakikadan sonra anlatıyor.

Samsung Tab S9 FE'den daha iyi çünkü Snapdragon 888 denginde Kirin 9000WL işlemci var ve ekran 144 Hz.

Hocam bütçe sıkıntı yok diyorsunuz ama bütçeyi yazmanız daha iyi olurdu açıkçası. Ben iPad 9. nesil kullanıyorum gayet memnunum ama sizin bütçenize belki fazla gelebilir yine de bakmak isterseniz: iPad 10.2 inç Wi-Fi 64GB Gümüş MK2L3TU/A - Apple - PT

Eğer bütçe sıkıntınız yoksa arkadaşların attığı tabletleri alın ben orayı kaçırmışım. Özellikle ekran açısından çok daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı