Ders için tablet önerisi

faydilek

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Bir tablet almak istiyorum, ders çalışmak ve not almak için, kalemli olsa daha iyi olur. Fazlası yok.
Oyun için masaüstü sistemim olduğu için herhangi bir üst model arayışım yok (tablet için) en fazla bilgisayara ya da PlayStation'a uzaktan bağlanıp oynayabilirim, bu da senede kaç kere gerçekleşir bilmiyorum.

Buna göre alınabilecekler tablet nedir?

Bütçe nedir S9 FE yeterse bütçeniz alın kalemi de var

Huawei alma da milletin kalemli diye gazına gelip, ben aldım Chrome çöküp duruyor paso, aman diyeyim.

Hocam taksitli alırım onu alırsam ama o paraya çıktıktan sonra acaba ikinci elden uygun kalemli iPad mi alsam diyorum bilemedim.
ipad te olur canınız sıkılnca çizim yapmak zevkli oluyor.

IPad'te olur canınız sıkılnca çizim yapmak zevkli oluyor.

İşin sıkıntı kısmı şu ki nakit olarak para çıkamam ama taksitli olarak sıkıntı yok. IPad'i ikinci elden alırsam kalemli alırsam sıkıntı yok aslında ama taksitli alamam. Sıfır almaya kalksam kalemi vesaire 20 bine geliyor neredeyse. Samsung içinde dediğim gibi o fiyatlara çıkmışken iPad mi yoksa Samsung mu yoksa daha düşük bir şey mi?

Huawei alma da milletin kalemli diye gazına gelip, ben aldım Chrome çöküp duruyor paso, aman diyeyim.

Birçok yerde gördüm hocam. Teşekkür ederim. Öneribileceğiniz başka bir marka var mı?

Lenovo Tab M10 Plus bu tablet dikkati mi çekiyor ama nasıl bilmiyorum fikri olan var mı?

Son düzenleme:
Lenovo Tab M10 Plus bu tablet dikkati mi çekiyor ama nasıl bilmiyorum fikri olan var mı?

Bütçe bu civardaysa bir tık daha yükseltip S6 Lite (2024) tercih edilebilir. Ekran olarak neredeyse aynılar fakat işlemci tarafında S6 Lite daha iyi ve Android 14 bulunması yani güncel olması uzun ömürlülük konusunda bir avantaj olacaktır.

Hocam RAM bakımından pek güven vermedi. 1 senelik kullanımın ardından bana eyvallah der gibi bir his var. Ekranda biraz önemli benim için fotoğraf çekimleri ile de uğraşıyorum anlık tablete aktarıp düzenlemeler vesairede yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…