Ders için tablet önerisi

Veltwey

Centipat
Daha fazla  
Ders için bir tablete ihtiyacım var. Genel kullanma amacım gündelik işler ve ders olacak. Yani kalemi vs olması gerekiyor. Fakat bu tableti üniversiteye geçince de kullanmayı düşünüyorum. Yani beni uzun süreler götürecek iyi bir tablete ihtiyacım var. Bütçem 16k civarı. Kılıf, klavye gibi şeyler için biraz daha artabilir tabii ama uygun olması önemli.

iPad derdim ama bütçenizi zorlamamak adına Galaxy Tab S6 Lite (2024)'e göz atabilirsiniz. Kendisini yıllar boyunca (eski modelini) kullandım. Memnun olduğum bir tablettir. Kalemi ile birlikte geliyor.

Tabiki size Samsung site linkini attım fakat diğer sitelerde daha uygununu bulabilirsiniz.

iPad derdim ama bütçenizi zorlamamak adına Galaxy Tab S6 Lite (2024)'e göz atabilirsiniz. Kendisini yıllar boyunca (eski modelini) kullandım. Memnun olduğum bir tablettir. Kalemi ile birlikte geliyor.

Tabii ki size Samsung site linkini attım fakat diğer sitelerde daha uygununu bulabilirsiniz.

S6 Lite yerine daha üst bir şey olabilir dediğim gibi 16k bütçem var. Örnek vermek gerekirse S9 FE daha iyi değil midir?

S9 daha iyi bir modeldir fakat bütçenize uymuyor. Ben S7 S8 baktım bulamadım ki isim değiştirilmiş. FE olmuş.

S7 var bir de.

YouTube'da daha ayrıntılı videolar mevcut. Onlara da bakmanızı öneririm.

FE daha çok fiyat performans olarak çıkartılmış modeller olarak biliyorum hocam S9 bütçeme uymuyor fakat FE modeli uyuyor.

FE daha çok fiyat performans olarak çıkartılmış modeller olarak biliyorum hocam S9 bütçeme uymuyor fakat FE modeli uyuyor.
Tab S9 FE+'ı dün aldım ben 14900 TL'ye. ve şu ana kadar harika. ders için aldım, elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim ve aşırı kolaylık sağladı. Almadan önce de araştırdım biraz, bence en iyi tablet öğrenciler için.

Tab S9 FE+'ı dün aldım ben 14900 TL'ye. Ve şu ana kadar harika. Ders için aldım, elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim ve aşırı kolaylık sağladı. Almadan önce de araştırdım biraz, bence en iyi tablet öğrenciler için.

Hocam memnun musunuz hala kardeşim için almayı düşünüyoruz YKS için kullanılacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı