Ders için tablet önerisi

Kalem ile çalışırken çat çat sesi ne kadar çok çıkıyor, kütüphanede hiç şikayet aldın mı?
Aşağıdaki video da incelemede 18:00 dakikadan sonrasını izlerseniz orada bayağı ses yapıyor kalem ucu,

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnsanlar kütüphanede ders çalışırken farenin klik sesinden rahatsız oluyorlar, iPad kalemi çok ses çıkartıyorsa bence illaki uyarı almaya sebep olabilir.

Son düzenleme:

Kütüphanede çalışmayı kendim için mantıklı bulmadığım için hiç kütüphanede çalışmadım ancak ucunun ses çıkardığı doğrudur ki bu olay Honor'un kaleminde de vardı diye hatırlıyorum. Samsung kalemi deneme şansım olmadığı için bilgim yok. Eğer kütüphanede çalışacaksa konu sahibi dediğinizi aklında bulundurabilir ancak en azından bildiğim birkaç kütüphanede dediğiniz kadar sorun edilmiyor bu tür durumlar. Tabii ki konu sahibinin durumuna göre değişir bu.

Cevabınız için teşekkür ederim, daha sonraki konularda cevabınızı referans alarak yorumlar yapacağım güzel bilgiler paylaşmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…