Ders için tablet önerisi

• Konuyu başlatan OsMpq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 385
Bütçe
20.000–25.000

OsMpq

Decapat
Daha fazla  
Selam, ben YKS'ye yoğun bir şekilde çalışıyorum, biliyorsunuz. Artık bir kitap 400 TL'den aşağı değil ve şu sıralar çevremden tablet alıp PDF'ten soru çözmem konusunda öneriler aldım. Bu da mantıklı geldi ama tabletler konusunda hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yanına da pencil USB-C veya 1. nesil.

Selam, ben YKS'ye yoğun bir şekilde çalışıyorum, biliyorsunuz. Artık bir kitap 400 TL'den aşağı değil ve şu sıralar çevremden tablet alıp PDF'ten soru çözmem konusunda öneriler aldım. Bu da mantıklı geldi ama tabletler konusunda hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ekosistem için Apple cihazın olsun olmasın tablet konusunda genelde uzun vadeli kullanım istiyorsan direkt Apple cihaz almanı öneririm ayrıca ekosistemin varsa Apple cihazlar ile daha da çok memnun kalırsın.

Samsung kalemle beraber tablet veriyor ve gerçekten iyi oluyorlar, öğrenci dostu. S10FE+ gibi.

Biliyorum ama PDF için Apple diyorlar o konu hakkında aydınlatırsanız sevinirim.

Ekosistem için Apple cihazın olsun olmasın tablet konusunda genelde uzun vadeli kullanım istiyorsan direkt Apple cihaz almanı öneririm ayrıca ekosistemin varsa Apple cihazlar ile daha da çok memnun kalırsın.

Hocam cidden çok iyi ama Apple Pencil 4K olunca biraz zoruma gidiyor.

Biliyorum ama PDF için Apple diyorlar o konu hakkında aydınlatırsanız sevinirim.
Bilmiyorum şahsen Redmi Pad 2 tabletimle PDF'den sorulara vs bakıyorum bir sorun yaşamadım. PDF'e özel özellikleri varsa olabilir ama düz okumak veya çözmek ise Samsung ile aynı deneyimdir diye düşünüyorum.

Sanırım iPad alacağım cidden daha mantıklı geldi yine önerilere açığım fikirleriniz için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı