Ders kaydı danışman hoca tarafından onaylanmamış

Kronik123

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yarın ders kaydının son günü ve benimki hala onaylanmamış. Başka bölümden arkadaşlarımın onaylanmasına rağmen. Hatta sistemde atalı bir danışman hoca da gözükmüyor. Bir sorun olur mu yoksa onaylanır mı?

Merhaba, yarın ders kaydının son günü ve benimki hala onaylanmamış. Başka bölümden arkadaşlarımın onaylanmasına rağmen. Hatta sistemde atalı bir danışman hoca da gözükmüyor. Bir sorun olur mu yoksa onaylanır mı?

Süreyi uzatabilirler tabii üniversiteye bağlı tavsiyem okulun destek hattına bağlanın danışman hocanız yoksa.

Bu konu ile ilgili bilgim yok ama siz başvurunuz ile ilgili başvuru formunun ekran resmini alın ve hatta ekran kaydını başlatıp sisteme girip başvuru formunuzun olduğu sayfaya giriş yapın başvurunuz görünsün.
Daha önce de üniversitelerde benzer durumlar görmüştüm üniversiteye dava açılan durumlar oluyordu.
Dediğim gibi onaylanmaz demiyorum bilgim yok sadece garantiye alın siz.

Danışman onaylamadan önce sen onaylayacaksın. Sonra danışman onaylıyor. Acaba onaylamamış olabilir misin?

Yarın son gün olması danışmanı pek etkilemiyor. Öğrenci için verilen son tarih oluyor o genelde. Benim bir arkadaş ders hocasıyla kavga edince ders onay işlemleri bittikten 3 hafta sonra falan danışmanla ve ders hocasıyla konuşup, o dersi çıkarıp başka ders almıştı. Sırf o olay için tüm fakültenin ders onayı kaldırıldı sonra tekrar onaylandı. Sen derslerini seçip onayladıysan bir sorun olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı