Merhabalar. Nasıl bir mantık bilemiyorum tabii ama imkanları varken dersleri kaydetmiyorlar. Kısaca oturduğunuz yerden giriyorsunuz bir de kayıt mı yükleyelim diyorlar. Fakat çoğu üniversite ders kayıtlarını yüklüyor. Yakın olduğumuz hocamıza danıştık ve paylaşmamak sureti ile kendi sınıfımız için kayıt alabileceğimizi söyledi. Gelgelelim sınıfa 1 aylık devreden bir arşiv yapmak için mega Cloud'a dersleri kayıt alıp yükleyeceğim. 1 ayda 80 derse giriyoruz toplam. 50 GB rahat yetiyor aslında fakat veri tasarrufu olması açısından OBS ayarları okunabilecek kadar kaliteli aynı zamanda 300-400 MB dosya boyutuna da ulaşmaması gerekiyor. Sizce bitrate modu, çözünürlük vs. nasıl olmalı?
Merhaba. Öncelikle MEGA yerine Google Drive ya da Yandex.Disk öneririm. 6 ay sonra MEGA 15 GB olacak ve premium almadığınız sürece verilere erişemeyeceksiniz.
Benim ayarlarım bu şekilde ve 100 dakikalık dersler ortalama 200-300 MB tutuyor.
Merhaba. Öncelikle MEGA yerine Google Drive ya da Yandex.Disk öneririm. 6 ay sonra MEGA 15 GB olacak ve premium almadığınız sürece verilere erişemeyeceksiniz.
Benim ayarlarım bu şekilde ve 100 dakikalık dersler ortalama 200-300 MB tutuyor.
Evet siz dedikten sonra biraz araştırdım ve gerçekten öyle. Hatta Boost süresi 6 ay olduğu için 50 GB oluyormuş o olmasa hesap direk 15 GB olarak açılıyormuş. Fakat eski kullanıcılar 50 GB Free'ye devam ediyormuş. Eski hesabıma geçeyim bari
Evet siz dedikten sonra biraz araştırdım ve gerçekten öyle. Hatta Boost süresi 6 ay olduğu için 50 GB oluyormuş o olmasa hesap direk 15 GB olarak açılıyormuş. Fakat eski kullanıcılar 50 GB Free'ye devam ediyormuş. Eski hesabıma geçeyim bari
Muhtemelen belirli bi yıldan öncesi içindir. Redditteki postta da öyle diyor. Eski dediğim 2017 hesabım bu arada. Ve yenisindeki gibi diğer addons, boost gibi şeyler yok.