bugrazeus Picopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Yer Dünya 27 Ağustos 2020 #1 Korona virüs olduğu için kitapları evimize mi getiricekler? Uzaktan eğitim 24 Ağustos'ta başlamış bile. TRT de tekrarı var. Bize haber verilmedi.
Korona virüs olduğu için kitapları evimize mi getiricekler? Uzaktan eğitim 24 Ağustos'ta başlamış bile. TRT de tekrarı var. Bize haber verilmedi.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 27 Ağustos 2020 #2 Herkesin evine göndereceklerini sanmıyorum. Okula kayıt yaptırırken yerde kolilerce kitap gördüm, muhtemelen kendimiz gidip alacağız.
Herkesin evine göndereceklerini sanmıyorum. Okula kayıt yaptırırken yerde kolilerce kitap gördüm, muhtemelen kendimiz gidip alacağız.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.721 Makaleler 4 Çözümler 9 27 Ağustos 2020 #3 bugrazeus dedi: Korona virüs olduğu için kitapları evimize mi getiricekler? Uzaktan eğitim 24 Ağustos'ta başlamış bile. TRT de tekrarı var. Bize haber verilmedi. Genişletmek için tıkla... Kendi okuluna gidip alman gerek diye biliyorum. Hatta ben bugün gidip aldım.
bugrazeus dedi: Korona virüs olduğu için kitapları evimize mi getiricekler? Uzaktan eğitim 24 Ağustos'ta başlamış bile. TRT de tekrarı var. Bize haber verilmedi. Genişletmek için tıkla... Kendi okuluna gidip alman gerek diye biliyorum. Hatta ben bugün gidip aldım.
bugrazeus Picopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Yer Dünya 27 Ağustos 2020 #4 Steve Rogers dedi: Herkesin evine göndereceklerini sanmıyorum. Okula kayıt yaptırırken yerde kolilerce kitap gördüm, muhtemelen kendimiz gidip alacağız. Genişletmek için tıkla... Bizi mi kandırdılar? Uzaktan eğitim çoktan başlamış bile. EBA, Eğitim Bilişim Ağı, Ders, Haber, e-Dergi, e-Kitap, Video, Ses, Görsel, e-Doküman, İçerik | Eğitim Bilişim Ağı galiba geride kaldım. 9.sınıfa yeni başlıyacağım için hiçbir şey anlamadım matematikte.
Steve Rogers dedi: Herkesin evine göndereceklerini sanmıyorum. Okula kayıt yaptırırken yerde kolilerce kitap gördüm, muhtemelen kendimiz gidip alacağız. Genişletmek için tıkla... Bizi mi kandırdılar? Uzaktan eğitim çoktan başlamış bile. EBA, Eğitim Bilişim Ağı, Ders, Haber, e-Dergi, e-Kitap, Video, Ses, Görsel, e-Doküman, İçerik | Eğitim Bilişim Ağı galiba geride kaldım. 9.sınıfa yeni başlıyacağım için hiçbir şey anlamadım matematikte.
Jon_Snow Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 424 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #5 Bugün saat 11.00 gibi okula giderek okul kitaplarımı aldım büyük bir ihtimal sizde okulunuza gidip kitapları alacaksanız.
Bugün saat 11.00 gibi okula giderek okul kitaplarımı aldım büyük bir ihtimal sizde okulunuza gidip kitapları alacaksanız.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 27 Ağustos 2020 #6 bugrazeus dedi: Bizi mi kandırdılar? Uzaktan eğitim çoktan başlamış bile. EBA, Eğitim Bilişim Ağı, Ders, Haber, e-Dergi, e-Kitap, Video, Ses, Görsel, e-Doküman, İçerik | Eğitim Bilişim Ağı galiba geride kaldım. 9.sınıfa yeni başlıyacağım için hiçbir şey anlamadım matematikte. Genişletmek için tıkla... Bence bu sene de hayatımızdan boşuna 1 yıl gitmiş olacak, ne vakalar azalıyor ne insanlar sorumluluk sahibi oluyor.
bugrazeus dedi: Bizi mi kandırdılar? Uzaktan eğitim çoktan başlamış bile. EBA, Eğitim Bilişim Ağı, Ders, Haber, e-Dergi, e-Kitap, Video, Ses, Görsel, e-Doküman, İçerik | Eğitim Bilişim Ağı galiba geride kaldım. 9.sınıfa yeni başlıyacağım için hiçbir şey anlamadım matematikte. Genişletmek için tıkla... Bence bu sene de hayatımızdan boşuna 1 yıl gitmiş olacak, ne vakalar azalıyor ne insanlar sorumluluk sahibi oluyor.
ParliaMêrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.379 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #7 Hocalar falan kitap hakkında hiçbir şey yazmadı ilk defa forumda görüyorum kitap alınacağını şu an 11 inci sınıfım cidden gidip kitap alacak mıyız?
Hocalar falan kitap hakkında hiçbir şey yazmadı ilk defa forumda görüyorum kitap alınacağını şu an 11 inci sınıfım cidden gidip kitap alacak mıyız?
Metehan4402 Kilopat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #8 bugrazeus dedi: Bizi mi kandırdılar? Uzaktan eğitim çoktan başlamış bile. EBA, Eğitim Bilişim Ağı, Ders, Haber, e-Dergi, e-Kitap, Video, Ses, Görsel, e-Doküman, İçerik | Eğitim Bilişim Ağı galiba geride kaldım. 9.sınıfa yeni başlıyacağım için hiçbir şey anlamadım matematikte. Genişletmek için tıkla... Umarım EBA akademiyi kullanırsın ben geçen sene sadece onla çalışarak üniversite sınavına girdim kazandım .
bugrazeus dedi: Bizi mi kandırdılar? Uzaktan eğitim çoktan başlamış bile. EBA, Eğitim Bilişim Ağı, Ders, Haber, e-Dergi, e-Kitap, Video, Ses, Görsel, e-Doküman, İçerik | Eğitim Bilişim Ağı galiba geride kaldım. 9.sınıfa yeni başlıyacağım için hiçbir şey anlamadım matematikte. Genişletmek için tıkla... Umarım EBA akademiyi kullanırsın ben geçen sene sadece onla çalışarak üniversite sınavına girdim kazandım .
bugrazeus Picopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Yer Dünya 27 Ağustos 2020 #9 ParliaMêrt dedi: Hocalar falan kitap hakkında hiçbir şey yazmadı ilk defa forumda görüyorum kitap alınacağını şu an 11 inci sınıfım cidden gidip kitap alacak mıyız? Genişletmek için tıkla... Kandırıldık mı? Uzaktan eğitim başlamış ben hala bilgisayar başındayım. Ne kitap var ne defter ne okul numarası.
ParliaMêrt dedi: Hocalar falan kitap hakkında hiçbir şey yazmadı ilk defa forumda görüyorum kitap alınacağını şu an 11 inci sınıfım cidden gidip kitap alacak mıyız? Genişletmek için tıkla... Kandırıldık mı? Uzaktan eğitim başlamış ben hala bilgisayar başındayım. Ne kitap var ne defter ne okul numarası.
Jon_Snow Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 424 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #10 ParliaMêrt dedi: Hocalar falan kitap hakkında hiçbir şey yazmadı ilk defa forumda görüyorum kitap alınacağını şu an 11 inci sınıfım cidden gidip kitap alacak mıyız? Genişletmek için tıkla... Şuan bende 11.sınıfa gidiyorum ve bugün okula gidip kitaplarımı aldım.
ParliaMêrt dedi: Hocalar falan kitap hakkında hiçbir şey yazmadı ilk defa forumda görüyorum kitap alınacağını şu an 11 inci sınıfım cidden gidip kitap alacak mıyız? Genişletmek için tıkla... Şuan bende 11.sınıfa gidiyorum ve bugün okula gidip kitaplarımı aldım.