Ders nasıl çalışılır?

Hocam reklam falan değilse paylaşın bence.

Ben seneye için soruyorum.
Reklam değil. İkide bir karşıma çıkan bir adam koçlukta yapıyormuş aynı zamanda. Sponsorluğum yok yani adamla . Paylaşayım mı? 3 ay kalmış yani para vermeye ne kadar değer bilmiyorum ama eğer bir sene daha beklemeyeceksen değebilir belki. Paylaşayım mı?

Arkadaş gayet güzel anlatmış sınav isterse 3 gün sonra isterse 3 yıl sonra olsun sen şimdi başla, bugün 1 saat çalış. Çalıştıkça nasıl çalışılacağını keşfedeceksin. Tüm yks 1.leri de buraya dökülse kafandakiler hiçbir zaman netleşmeyecek üzgünüm. Çalıştıkça her şey düzelecek.

Yerinizde olsam mezuna kalmazdım. Açtığınız konuya bakarsak, derslerinizin çok iyi olmadığını düşünüyorum. Bu nedenle 1 yıl daha çalışmaya çalışmak eziyet olur. TYT için çok uğraşmayın, eğer istediğiniz bölüm, atıyorum İşletme ise, oturun AYT edebiyat ve AYT coğrafyayı bitirin; bu sayede ortalama bir puan alabilirsiniz. Nasıl çalışacağım derseniz, kendinize bir hoca seçin. Mesela, ben coğrafya için coğrafyanın kodlarını önerebilirim. Onun AYT kitabını aldıktan sonra dersi dinleyin, tekrar edin ve sorular çözün. Bu şekilde halledebilirsiniz.

Adam akıllı bir yer kazanmak istemesem yatay geçiş yaparım.

Hangi bölümü istiyorsunuz?

4 yıllık okuyorum zaten.

PC müh
Bilgisayar mühendisliğini çok iyi bir üniversitede okumadığınız sürece olay tamamen kendinizi geliştirmenize bağlı. 1 sene masadan kalkmayacağım ortalama 8-10 saat çalışacağım ODTÜ'ye gideceğim diyorsanız mezuna bırakın. Ama mezuna bıraksam da maks 50k yaparım diyorsanız sınava kadar son vitese takın ve sınav çıkışından itibaren kodlama öğrenmeye başlayın.

Gideceğim üni iyi değil. 80 bin civarı.

Dershaneye git evden olacak gibi değil bu işler.
Niye?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…