Ders nasıl çalışılır?

Pc mühe göre iyi değil yani.
Hocam olaylara bakış biçiminizi sağlıklı bulmuyorum ama anladığım kadarıyla programcı olmak istiyorsunuz. 80k üniversite ile 250k üniversite arasında diploma olarak bir fark olmayacaktır olay kendinizi geliştirmeye bakar.

2 yıllık programcılık okusam nasıl olur?

2 yıllık programcılık okusam nasıl olur?
Benim arkadaşımın abisi okudu ama bununla birlikte sürekli bilgisayar başındaydı uğraşıyordu. Geçen sene ortalama haftalık 15k kazandığını biliyorum (geçen sene). Laylaylom geçirmeyecekseniz 4 yıllık da iyi olur tabi.

2 yılın sonunda DGS ile bilgisayar mühendisliğine geçebilirsiniz.
Hocam gene aynı şey olacak. 1.sınıftan başlatacaklar. Mezuna kalmak mantıklı olmuyor mu o zaman?

Hocam gene aynı şey olacak. 1.sınıftan başlatacaklar. Mezuna kalmak mantıklı olmuyor mu o zaman?
2 yıllık siber güvenliğe gitmeniz çok mantıklı şimdi aklıma geldi. Sadece TYT, çalıştığınız sürece çok rahat halledersiniz.

Ama üniversite sınavından çok daha kolay bir sınav olacak. Hem bazı üniversiteler 2. sınıftan başlatabiliyor diye biliyorum araştırmanız lazım

OBP puanınız kırılacak mı bu yıl?

Ama üniversite sınavından çok daha kolay bir sınav olacak. Hem bazı üniversiteler 2. sınıftan başlatabiliyor diye biliyorum araştırmanız lazım

OBP puanınız kırılacak mı bu yıl?
Evet. Kırılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…