Ders nasıl çalışılır?

cinar.ss

Decapat
Daha fazla  
Artık 11. sınıf oldum işlerin ciddileşmeye başladığının farkındayım. Ders çalışmalıyım fakat hayatımda daha önce hiç ders çalışmadım. Derslerimde başarılı olduğumu öyle ya da böyle söyleyebilirim. Fakat nasıl ders çalışacağım? Sayısal 40 bin istiyorum ama dediğim gibi çalışmıyorum, nasıl çalışacağımı da bilmiyorum.

Artık 11. sınıf oldum işlerin ciddileşmeye başladığının farkındayım. Ders çalışmalıyım fakat hayatımda daha önce hiç ders çalışmadım. Derslerimde başarılı olduğumu öyle ya da böyle söyleyebilirim. Fakat nasıl ders çalışacağım? Sayısal 40 bin istiyorum ama dediğim gibi çalışmıyorum, nasıl çalışacağımı da bilmiyorum.

Eyüp B dinle başarı otomatik gelir :d

TYT bitirmişsin zaten otur tyt çalış tyt deneme test kitabı al videolar izle 11 yazına gelince 11 aytsi çalışırsın arkadaşın dediği gibi Eyüp B sanırım iyi bir kanal onun gibi kanalları izleyip ne yapacağını kestirirsin.

Hocam ilk olarak seviyenize uygun olacağını düşündüğünüz kitapları alın. Seviye seviye internette detaylı bir şekilde bulabilirsiniz. Günlük tekrarınızı yapın, üstüne soru çözün ve günlük paragraf problem geometri üçlüsünü çözmeyi ihmal etmeyin. Konuları YouTube'daki hocalardan dinleyebilirsiniz, spesifik bir önerim yok size en çok uyanı seçmenizi öneririm. TYT için de yine hocaları seçerek ve kitaplarını alarak ilerleyebilirsiniz.

Başlangıçta yavaştan ders çalışmaya alışmaya çalışın. Bir oturuşta, saatlerce çalışabilmeniz mümkün değil çünkü önceden alışkanlığınız yok. Yavaştan başlayın ve yavaş yavaş süresini de artırın. Alıştığınızı göreceksiniz. Nasıl çalışacağınız konusunda da eksik konularınızı YouTube'dan dinleyin, sonra soru çözün. Başka yolu yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı