Ders nasıl çalışılır?

Bu da insanı bir yerden sonra bunaltıyor sıkıyor stresten uyuyamıyorum bu sefer tüm günüm verimsiz geçiyor.

Bu da insanı bir yerden sonra bunaltıyor sıkıyor stresten uyuyamıyorum bu sefer tüm günüm verimsiz geçiyor.
Hocam bu şeyler bir tek sizde olmuyor. Kaç milyon rakip var. Rahat olmalısınız.

Yok sen kendini o kadar küçümsemişsin ki özgüvenin çok düşmüş çocuk git aynaya bak manyak mısın sen onun 2 saati benim 8 saatim ne demek yapma bunları kendine gel onun senden farkı yok bunlar bir bahane değil.

İşin sonunda gene olmayacağını biliyorum. Sonucunu bile bile şimdiki zamanlarımı zehir ettiğim aklıma geliyor.
Hocam bazen her şey hayal gibi geliyor bunu en çok ben anlarım. Hedefim sınav puanı olarak çok uçuk olmasa bile asıl zorluğu kazandıktan sonra başlıyor. Bu çok hayal gibi geliyor fakat çalıştıktan sonra netlerin yükseldiğini görünce; Cidden olucak gibi diyorsunuz.

Fen liseli dediğim arkadaşımdan etkilendiğim için bir paragraf kitabı aldım. Kitap 350 sayfa küsur 170. sayfasına kadar geldim. Her gün düzenli olarak +20 çözüyorum. Paragraf denilen şey zamanla artar denilir ama benim ilk günkü hevesle başlayarak çözdüğüm günlerden şu anki çözdüklerimin hiçbir farkı yok.

Kaçıncı sınıfsınız hocam?

Öncelikle bu kafa yapını değiştirmen lazım. Sana ne milletin 500-1000 sorusundan? Aile üyelerinin sahip olduğu mesleğin ne önemi var onu anlamadım. Köylerden o kadar başarılı çocuk çıkıyor ki çoğunun anası babası memur bile değildir. Bu durumdan kurtulmak için bağlantı kurman lazım hayaline çıkan tek yolun ders çalışmak olduğunu kendi kafanda kabullenmen gerek bunu başarırsan emin ol konuları öğrenmek soru çözmek vs senin için sıkıcı olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…