khalannz7 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 858 Çözümler 15 10 Kasım 2024 #1 Vizeler yaklaşıyor çok üşeniyorum çalışmaya var mı şöyle bir yapay zeka?
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #2 khalannz7 dedi: Vizeler yaklaşıyor çok üşeniyorum çalışmaya var mı şöyle bir yapay zeka? Genişletmek için tıkla... ChatPDF AI | Chat with any PDF | Free ChatPDF brings ChatGPT-style intelligence and PDF AI technology together for smarter document understanding. Summarize, chat, and analyze. www.chatpdf.com PDFle konuşmana yarıyor.
khalannz7 dedi: Vizeler yaklaşıyor çok üşeniyorum çalışmaya var mı şöyle bir yapay zeka? Genişletmek için tıkla... ChatPDF AI | Chat with any PDF | Free ChatPDF brings ChatGPT-style intelligence and PDF AI technology together for smarter document understanding. Summarize, chat, and analyze. www.chatpdf.com PDFle konuşmana yarıyor.
C Crimeron Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 10 Kasım 2024 #3 ChatGPT'ye PDF'i atıp özet çıkarttırıyorum ancak PDF'i günde 1 kere atabiliyorsunuz sanırım.
khalannz7 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 858 Çözümler 15 10 Kasım 2024 #4 Crimeron dedi: ChatGPT'ye PDF'i atıp özet çıkarttırıyorum ancak PDF'i günde 1 kere atabiliyorsunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... Pro sürümünde değil mi hocam o? titanss dedi: ChatPDF AI | Chat with any PDF | Free ChatPDF brings ChatGPT-style intelligence and PDF AI technology together for smarter document understanding. Summarize, chat, and analyze. www.chatpdf.com PDFle konuşmana yarıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Crimeron dedi: ChatGPT'ye PDF'i atıp özet çıkarttırıyorum ancak PDF'i günde 1 kere atabiliyorsunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... Pro sürümünde değil mi hocam o? titanss dedi: ChatPDF AI | Chat with any PDF | Free ChatPDF brings ChatGPT-style intelligence and PDF AI technology together for smarter document understanding. Summarize, chat, and analyze. www.chatpdf.com PDFle konuşmana yarıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
C Crimeron Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 10 Kasım 2024 #5 khalannz7 dedi: Pro sürümünde değil mi hocam o? Genişletmek için tıkla... Pro olmayan sürümde dediğim geçerli yani ücretsiz versiyonunda. Pro versiyonunda nasıldır bilmiyorum. Tahminen istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.
khalannz7 dedi: Pro sürümünde değil mi hocam o? Genişletmek için tıkla... Pro olmayan sürümde dediğim geçerli yani ücretsiz versiyonunda. Pro versiyonunda nasıldır bilmiyorum. Tahminen istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.