Ders ortalaması 50'nin altında olduğunda belge alınabilir mi?

Cronus.xy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Matematik dersinde bu dönem ortalamam 50'nin altından. Diğerleri olması gerektiği gibi. Bir ders 50'nin altında olduğunda belge alınabilir mi?

Alamazsınız. Belki 50'ye yakın çok düşük olmayan bir not ise yönetim hocaya notu yükseltmesini söyleyebilir veya rica ederseniz yükseltebilir. Ben geçen sene Tarih'ten kaldığım için teşekkür alamıyordum. Müdür Hoca'ya yükseltmesini söylemiş. Geçirdi. Aldım.

Alamazsınız. Belki 50'ye yakın çok düşük olmayan bir not ise yönetim hocaya notu yükseltmesini söyleyebilir veya rica ederseniz yükseltebilir. Ben geçen sene Tarih'ten kaldığım için teşekkür alamıyordum. Müdür Hoca'ya yükseltmesini söylemiş. Geçirdi. Aldım.

Normalde yüksek verecekti. Sınavda 1/2 yerine 2¹ yazmıştım. Hocam araya çizgi çekmeyi unutmuşum sanırım dediğimde bütün ders boyunca bana bağırdı. O yüzden konuşmak istemiyorum bir daha. Umarım dediğiniz gibi müdür 50'ye yükseltir.

Bende şu an demokrasi dersi yüzünden teşekkür alamıyorum fizikten matematikten bile geçtim.
Alamazsınız. Belki 50'ye yakın çok düşük olmayan bir not ise yönetim hocaya notu yükseltmesini söyleyebilir veya rica ederseniz yükseltebilir. Ben geçen sene Tarih'ten kaldığım için teşekkür alamıyordum. Müdür Hoca'ya yükseltmesini söylemiş. Geçirdi. Aldım
Ben 8.sınıfım ben 1 dersten kaldım teşekkür alabiliyormuyum yoksa sadece lise demi geçerli bu

Normalde yüksek verecekti. Sınavda 1/2 yerine 2¹ yazmıştım. Hocam araya çizgi çekmeyi unutmuşum sanırım dediğimde bütün ders boyunca bana bağırdı. O yüzden konuşmak istemiyorum bir daha. Umarım dediğiniz gibi müdür 50'ye yükseltir.

Küçük bir hata yaptığınız için bağıracaksa o hocadan bir cacık olmaz. Neyse ki böyle hocalarım yok. Bizde en salak saçma şeyi yazsan bile gülüp geçerler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı