Alamazsınız. Belki 50'ye yakın çok düşük olmayan bir not ise yönetim hocaya notu yükseltmesini söyleyebilir veya rica ederseniz yükseltebilir. Ben geçen sene Tarih'ten kaldığım için teşekkür alamıyordum. Müdür Hoca'ya yükseltmesini söylemiş. Geçirdi. Aldım.
Alınmıyor.
Bende şu an demokrasi dersi yüzünden teşekkür alamıyorum fizikten matematikten bile geçtim.
Alınamaz.
Ben 8.sınıfım ben 1 dersten kaldım teşekkür alabiliyormuyum yoksa sadece lise demi geçerli buAlamazsınız. Belki 50'ye yakın çok düşük olmayan bir not ise yönetim hocaya notu yükseltmesini söyleyebilir veya rica ederseniz yükseltebilir. Ben geçen sene Tarih'ten kaldığım için teşekkür alamıyordum. Müdür Hoca'ya yükseltmesini söylemiş. Geçirdi. Aldım
Bütün okullarda geçerlidir heralde.Ben 8.sınıfım ben 1 dersten kaldım teşekkür alabiliyormuyum yoksa sadece lise demi geçerli bu
Normalde yüksek verecekti. Sınavda 1/2 yerine 2¹ yazmıştım. Hocam araya çizgi çekmeyi unutmuşum sanırım dediğimde bütün ders boyunca bana bağırdı. O yüzden konuşmak istemiyorum bir daha. Umarım dediğiniz gibi müdür 50'ye yükseltir.
Sanırım alınmıyor.Ben 8.sınıfım ben 1 dersten kaldım teşekkür alabiliyormuyum yoksa sadece lise demi geçerli bu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.