selo1907 Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 490 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #1 Haftalık planlama yapabileceğim. Deneme sınavlarında ki netlerimi analiz edebileceğim bir uygulama arıyorum. Aslında kendimde yapabilirim ama size de sormak istedim. Ücretli olanları gördüm ama ücretsiz bir planlama aracı var mı?
Haftalık planlama yapabileceğim. Deneme sınavlarında ki netlerimi analiz edebileceğim bir uygulama arıyorum. Aslında kendimde yapabilirim ama size de sormak istedim. Ücretli olanları gördüm ama ücretsiz bir planlama aracı var mı?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.354 Makaleler 49 Çözümler 12 1 Ocak 2025 #2 Rehber hocasından yardım almayı düşünmüyor musun?
selo1907 Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 490 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #3 The Tribal Chief dedi: Rehber hocasından yardım almayı düşünmüyor musun? Genişletmek için tıkla... Mezunum okulda değilim.
The Tribal Chief dedi: Rehber hocasından yardım almayı düşünmüyor musun? Genişletmek için tıkla... Mezunum okulda değilim.