Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 10 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar 7.sınıfa gidiyorum ama hala kendime ders programı oluşturamıyorum fakat buna rağmen sınıfın çalışkınlarındanım. Eğer düzenli çalışırsam daha başarılı olacağımı düşünüyorum örnek bir programınızı atar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2022
Arkadaşlar 7.sınıfa gidiyorum ama hala kendime ders programı oluşturamıyorum fakat buna rağmen sınıfın çalışkınlarındanım. Eğer düzenli çalışırsam daha başarılı olacağımı düşünüyorum örnek bir programınızı atar mısınız?
T Thundem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.236 Çözümler 1 10 Şubat 2022 #2 Oluşturacağın programı tamamen kendi tarzına göre yapman gerekli, başkalarının önerdiği ders programlarının yararlı olacağını düşünmüyorum.
Oluşturacağın programı tamamen kendi tarzına göre yapman gerekli, başkalarının önerdiği ders programlarının yararlı olacağını düşünmüyorum.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 10 Şubat 2022 #3 Kendin yapmalısın biz senin vaktini bilemeyiz. Ama önerim, ilk başta çok sıkma, gittikçe zorlaştır.