12.sınıfım tarih dersinden proje aldım ve teslim etmedim. Hocanın projeden haberi bile yok, sistemde teslim edilmedi yazıyor ama not olarak girilmedi belge alıyorum fakat bu proje teslim edilmeme durumunda otomatik 0 puan girer mi?
12.sınıfım tarih dersinden proje aldım ve teslim etmedim. Hocanın projeden haberi bile yok, sistemde teslim edilmedi yazıyor ama not olarak girilmedi belge alıyorum fakat bu proje teslim edilmeme durumunda otomatik 0 puan girer mi?
Hocaya sor hocam bana proje vermediniz diye. Hoca sınıfta sormadı mı proje alan var diye? Sorduysa sıkıntılı ama sormadıysa problem olmaz bende projeyi vermedim hoca birşey olmaz dedi. Derste sormamıştı bize biz de hatırlatmadık kaytaralım diye.
Hoca kıl biri 1 kere sordum projeyi sizden aldım dedim umursamamıştı tarih dersini kılpayı geçiyorum hoca son hafta izin kullanıyor birdaha soramam sistem teslim edilmediği için otomatik 0 verir mi sıkıntım o
Hoca kıl biri 1 kere sordum projeyi sizden aldım dedim umursamamıştı tarih dersini kılpayı geçiyorum hoca son hafta izin kullanıyor birdaha soramam sistem teslim edilmediği için otomatik 0 verir mi sıkıntım o
Kanka sistem otomatik böyle bir şey yapar mı bilmiyorum yanlış bilgi olmasın. Eğer sıkıntı çıkarsa hocayı şikayet et ben sormuştum ödev falan vermedi diye. Yalvarman mı lazım sanki? Sıkıntı olacağını düşünmüyorum olursa da suçu hocaya at.
Hoca sınıf içi performans olarak da verebilir notu. Başka proje alan var mıydı?