M mertsss022 Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #1 Cuma günü ders seçimi yaptım. Halen onaylamadı. Onay için okula gitmeye gerek var mı?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.401 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 29 Eylül 2024 #2 mertsss022 dedi: Cuma günü ders seçimi yaptım. Halen onaylamadı. Onay için okula gitmeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Lisans 2. sınıf mısın? Cumartesi ve Pazar çalışıyorlar mı danışmanların? Sanmıyorum, Pazartesiyi bekleyip saat 10-11 gibi telefonla ulaşıp okula gereğini öğrenebilirsin sanki.
mertsss022 dedi: Cuma günü ders seçimi yaptım. Halen onaylamadı. Onay için okula gitmeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Lisans 2. sınıf mısın? Cumartesi ve Pazar çalışıyorlar mı danışmanların? Sanmıyorum, Pazartesiyi bekleyip saat 10-11 gibi telefonla ulaşıp okula gereğini öğrenebilirsin sanki.
M mertsss022 Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #3 Hocam 1.sınıfım ama okula gitmeyip yksye hazırlanıcam Pazartesi günü öğrenci işlerini arayıp sorucam mertsss022 dedi: Hocam 1.sınıfım ama okula gitmeyip yksye hazırlanıcam Pazartesi günü öğrenci işlerini arayıp sorucam Genişletmek için tıkla... öğrenci işlerine mail attım bir kaç gün içinde danışmanınız onaylayacak dedi Son düzenleme: 30 Eylül 2024
Hocam 1.sınıfım ama okula gitmeyip yksye hazırlanıcam Pazartesi günü öğrenci işlerini arayıp sorucam mertsss022 dedi: Hocam 1.sınıfım ama okula gitmeyip yksye hazırlanıcam Pazartesi günü öğrenci işlerini arayıp sorucam Genişletmek için tıkla... öğrenci işlerine mail attım bir kaç gün içinde danışmanınız onaylayacak dedi