Ü üyeadi321321 Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 507 2 Haziran 2021 #1 9. sınıf öğrencisiyim. Sizlerde oluyor mu ama bilmediğim bir konu gördüğümde strese giriyorum. Sizde de oluyor mu?
9. sınıf öğrencisiyim. Sizlerde oluyor mu ama bilmediğim bir konu gördüğümde strese giriyorum. Sizde de oluyor mu?
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #2 Gördüğümde değil de konuyu tam anlamadığım zaman biraz strese giriyorum.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Haziran 2021 #3 Bazen fazla sorumluluk oluyor ve hepsi yetişmiyor. Onun dışında hayır. Bu arada bilmediğin bir konudan korkmak bana mantıklı gelmedi, karşında ne olduğu bilmiyorsun ki?
Bazen fazla sorumluluk oluyor ve hepsi yetişmiyor. Onun dışında hayır. Bu arada bilmediğin bir konudan korkmak bana mantıklı gelmedi, karşında ne olduğu bilmiyorsun ki?
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 2 Haziran 2021 #4 Tabii ki korkmak gerek ve buna bağlı olarak da çalışmak lazım fakat fazla stres de iyi değil. Çuvallarsın.
Tabii ki korkmak gerek ve buna bağlı olarak da çalışmak lazım fakat fazla stres de iyi değil. Çuvallarsın.