Ben böyle şeylerin olduğunu duyduğumda internetten, başımıza gelirse elimizde kanıt olsun diye bizzat obs den kayıt açıp gidiyordum. Kamera zorunluluğu da yoktu kimsenin özel hayatını kayıt almak falanda olmuyordu zaten. Olay olduğu sırada bende sesleri duydum ve geldim annem ne yapacağını bile bilmiyordu o heyecanla, direkt o kişiyi attım dersten, bekleme odasını da açtım. Direk başka isimlerle girmeye çalıştı ama kabul etmedik, çakal birde sınıftakilerin isimlerini kullanarak girmeye çalışıyor. Ertesi güne bütün görüntüleri hazırladım aynı sınıf derste toplanınca görüntülerin elimde olduğunu, yapan kişi itiraf ederse yasal bir işlem başlatılmayacağını, söylemek için 1 dakikaları olduğunu kendim bulursam (yapmamda maksat korksunlar) bu işin birde gayri resmi olmayan tarafı olacağından emin olmalarını söyledim. İnternette bunun gibi bir sürü olay var ama herkes bu kadar peşine düşemiyor yapanın. Sonucunda itiraf etti yapan kişi sınıf gurubundan herkesten özür dilemiş falan. Bu işin burda bitmeyeceğini kendisine haber verdikten sonra ailesini okula çağırdık, beyinsizide çağırdık, müdür derdinin ne olduğunu ettiği lafları kimden ne istediğini falan sordu çok karışmadım ben oralara. Ben sadece bir daha kime yaparsa yapsın haberim olacağını ve tavrımın bu şekilde olmayacağını söyledim. Dahada ses seda çıkmadı
.