Ders ve gündelik işler için hangi iPad alınmalı?

paxxy

Hectopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller herkese, bu sene mezun senem ve hem ders hem de gündelik işler için iPad almayı düşünüyorum. Çok sık cihaz değiştiren biri değilim o yüzden almışken en performanslısını ve beni uzun bir süre götürecek bir model almayı düşünüyorum. iPad Pro da karar kıldım ancak 13 inç mi 11 inç mi arasında kaldım. İkisini de mağazada inceledim 13 inç daha kullanışlı gibi durdu ama aradaki 10 bin TL fiyat farkına değer mi? Şimdiden teşekkürler.

Ben ipad pro aldım ancak şu an düşünüyorum ki air alsam da olurmuş. Ancak grafik tasarım çizim vs yapacağım diyorsan pro da düşünebilirsin. Bir de pro'nun ekran teknolojisi bir tık önde ama o kadar fiyat farkı vermeye değmediğini düşünüyorum.

13 inch ve 11 inch konusunda 11 inch tam bir ele gelen tablet boyutunda ve baya tatmin edici hatta 13 inch bana büyük gelmişti bir tablet için.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi tasarım-çizim işleri ile uğraşmayacaksanız günlük kullanım, ders çalışma gibi konularda Air yeterli olacaktır. Ben tablette 11Inch'ten sonrasına pek sıcak bakmıyorum. Neredeyse notebook boyutunda bir tablet biraz kullanışsız geliyor :)

Pro çok üst seviye bir cihaz Air bile piyasadaki diğer tabletlerden daha güçlüyken Pro'ya gerek yok fakat param var alacağım çok uzun yıllar kullanacağım derseniz 11 inc öneririm 13 çok hantal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı