Ders ve günlük işler için 10-12 bin TL'ye laptop önerisi

Makaleler
3
Halihazırda oyuncu sistemim var ancak taşınabilirliği bakımından sadece ders çalışma amacıyla laptop almak istiyorum. Aşırı bir bütçe ayırmak istemiyorum 10-12K arası bir bütçe işimi görecektir diye düşündüm. Şu an aklımdaki laptoplar şunlar:

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Benzer bir ihtiyaçtan takibe aldım şansa kimse yazamadı :) Neyse laptoplardan anlamadığımı belirterek forumda bakındığım kadarı ile şunlar tavsiye ediliyormuş; Acer Aspire 5 A515-57-55WR NX.KN3EY.002 i5-12450H 8 GB 512 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ayrıca okumak isterseniz; Rehber: 10K- 25K Arası Ultrabook Tavsiyeleri

Benzer bir ihtiyaçtan takibe aldım şansa kimse yazamadı :) neyse laptoplardan anlamadığımı belirterek forumda bakındığım kadarı ile şunlar tavsiye ediliyormuş; Acer Aspire 5 A515-57-55WR NX.KN3EY.002 i5-12450H 8 GB 512 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ayrıca okumak isterseniz; Rehber: 10K- 25K Arası Ultrabook Tavsiyeleri

Teşekkür ederim yönlendirmeniz için. Sabah kendi araştırmalarım sonucu şu laptopu aldım;

Ryzen 5 5500U işlemcili olanlar bariz daha iyi ancak çoğu TN panel idi. Bende hem enerji tasarrufu hem de IPS olması nedeniyle Ryzen 5 7520U olan bu laptopu tercih ettim. Elime ulaştığı zaman düşüncelerimi paylaşırım siz de halen almamış olursanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı